Moods Of Norway

Slik vil Moods of Norway kle deg i høst

Men nei, du trenger ikke pynte opp med englevinger - som Ari Behn!

I ENGLEDRAKT: Ari Behn åpnet Moods-showet mandag kveld - i Moods-klær med englevinger. Se flere bilder lenger nede i saken! Foto: Sara Johannessen
I ENGLEDRAKT: Ari Behn åpnet Moods-showet mandag kveld - i Moods-klær med englevinger. Se flere bilder lenger nede i saken! Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Moods of Norway-gutta Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dalhkvist er kjent for å arrangere Norges største og mest ekstravagante catwalkshow. Og det er ikke uten grunn at gutta omtales som norsk designs «rockestjerner».Mandag avholdt de nok en gang en spektakulær motefest, for å vise frem sin nye høst- og vinterkolleksjon for 2013. Og selv om gutta hevder at denne visningen er deres «minste» så langt (med kun 800 av deres nærmeste venner), manglet det virkelig ikke på glamfaktor på ærverdige Gamle Logen i Oslo. Se flere bilder fra den røde løperen under Moods-festen og OFW-åpningen nedenfor:

LES OGSÅ: Dette er faktisk Oslo Fashion Week

Fiff møter arbeiderklasse

Som vanlig stod kjendisene praktisk talt i kø for å se guttas nye kolleksjon - som har fått det kledelige navnet «Fiddlers & Waltzers». Og det var ingen ringere enn prinsessegemal Ari Behn som åpnet showet - i et passende engleantrekk som hyllest til sin kjære. Og selv om det fortsatt er godterifarger, mønstre og traktorer Moods er aller mest kjent for, var det mye annet lekkert å skue på den glitrende catwalken. Ifølge gutta selv er årets kolleksjon en blanding av fiff møter arbeiderklasse, eller som Simen så fint beskriver det: – Du kan egentlig se for deg et motemøte mellom de over og under dekk på the Titanic. Det er med andre ord en kombinasjon av stilene til arbeidsklassens «fiddlers», og fiffens «Waltzers» - gammelt og nytt i skjønn forening. LES OGSÅ: TV-stjerne skal følge Moods of Norway i ett år!

Kombiner nytt og gammelt

Her er det lekre, gjennomførte ullplagg i italiensk strikk, rutete jakker i herlige høsttoner som honningult og bærrødt, diamond jacquard kjoler og dresser i eksklusive stoffer og med sofistikerte prints, peplumtopper, flagrende kjoler og ikke minst - smokingjakker og sigarettformede dressbukser. Ifølge Simen og Peder er det ingen rene «nøkkelplagg» i høstens kolleksjon. Aller helst skal du kombinere plaggene for en røff, alternativ «nytt-gammelt» look. – Det handler ikke så mye om ett nøkkelplagg i år. Det er mer en hel look - et helt antrekk, som gir stilen, forteller de til KK.no: – Som alltid har vi også hatt fokus på godt gjennomarbeidede plagg i god kvalitet - mye grove ullplagg, italiensk strikk og god skinn, i tillegg til plagg i cord, fløyel, farget denim og velur.

Best på herretøy

KKs mote-og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen var selvsagt på plass for å overvære catwalkvisningen. Og ifølge Pedersen er det fortsatt herreplaggene Moods lager aller best. – Om Moods of Norway får bestemme, så skal herrene kle seg i velour og polkadotter fra topp til tå til neste høst. Kolleksjonen «Fiddlers & Waltzers» spiller på kontraster og er inspirert av en klassereise fra arbeiderklasse til overklasse. Plaggene som gikk igjen var dresser, vester, blazere, strikkeplagg og festkjoler, sier hun: – Selv om designen har utviklet seg til det bedre i de siste årene, synes jeg fortsatt at herrekolleksjonen holder en mye høyere standard enn dameplaggene.Følg Siljes moteblogg på KK.no her!Se flere bilder av kolleksjonen nedenfor: (Fotograf: Sara Johannessen)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer