Penger

Slik vil vi bli vakre i år

Her er siste nytt på skjønnhetsfronten. Sjekk om du henger med.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det begynner å bli en stund siden vi syntes glansvasken var en fantastisk oppfinnelse og superholdbare leppestifter var det beste som var skjedd siden bh-en ble lansert. Men hva blir så det mest trendy i 2009? Traveldailynews.com har sett inn i krystallkula og spådd hva som blir gjeldende i år.

 • 23 nye, kule frisyrer
 • Slik skal du se ut i 2009>

 • 1. Alt-i-ett-produkter

  2009 blir ikke året hvor vi kommer til å måtte utvide baderomshylla. De økonomiske tidene er ikke så gode, og selv om kvinner likevel bruker penger på seg selv i nedgangstider, vil kosmetikkrpodusentene merke finanskrisa. De vil derfor tilby alt-i-ett-produkter, som ansiktsrens som både fjerner sminke, peeler og gir fuktighet.

  2. Hjemme-spa

  Mange vil velge bort kostbare og luksuriøse spa-opphold, og heller kjøpe spa-produkter til ansikt og kropp som de kan bruke hjemme på badet.

 • Dette fikser menn på i smug
 • Du er penere enn du tror

 • 3. Nye, edle ingredienser

  Er du blant dem som tror på krystallers helende kraft? Da kan du glede deg. De siste årene har eksklusive produkter medekt gullstøv, platinapartikler og sølvskimmer blitt lansert. Dette vil bli mindre trendy i 2009, nå kommer det nemlig skjønnhetsprodukter med ekstrakter fra edelsteiner og krystaller.

  4. Skjønnhet kommer innenfra

  Fokuset på smart mat vil ikke bli mindre i 2009. Heller ikke fokuset på skjønnhet. I år vil eksperter og produsenter stå i kø for å fortelle deg hvordan du kan spise deg til strålende hud, tykt hår og vakker kropp.

  5. Antioksidanter

  Blåbærkapsler, grønn te og kremer med Coffeeberry. De hevder alle å være rike på antioksidanter, og dermed virke foryngende og forbedrende på huden. Så forvent deg serum med rare frukter du aldri har hørt om - dette er en av årets store skjønnhetstrender.

  6. Solkrem-krangling

  Er solkremer med mineraler egentlig trygge? Er kjemisk solfaktor egentlig sikkert? Kan antioksidanter gi deg naturlig solbeskyttelse? Dette er noen av spørsmålene som det vil krangles om i fagmiljøer i 2009. Og kanskje det vil få deg til å lure på om Nivea-solkremen fra i fjor egentlig er det smarteste valget.

 • Veien til silkehud
 • Test deg selv: Hvilken hudtype har du?

 • Ville du gjort noe av dette for skjønnheten? Se verdens villeste spa-behandinger her.

  7. Sodium-fri sjampo

  Sodium lauryl sulfate (SLF) er en kjemisk blanding som blant annet brukes til å avfette motordeler og vaske biler. Men det brukes også i en rekke produkter som daglig er i kontakt med kroppen, som tannpasta, barberskum og sjampo. Nå får SLF skylda for å irritere og tørke ut hud og hår, og helsebevisste forbrukere i California har nærmes kommet med et folkekrav om SLF-frie produkter.

  8. Grønt er skjønt

  Grønt er trendy også i år. Og produsenter vil kappes om å lage skjønnetsprodukter som er økologiske, organiske og giftfrie. Det er ikke bare innholdet som må være naturlig og miljøvennlig, også flasker og forpakninger vil få en grønnere profil.

 • Se KK-TV: Slik velger du riktig behandling for huden
 • Se KK-TV:Denne sminken bør du ha

 • 9. Tyrkisk bad

  Å bruke mange tusen på spa er ikke helt riktig i år. I stedet er det er back to basic-holdning blant trendsetterne. Dette har ført til at spa som tilbyr tradisjonelle kurbad har fått en oppsving. I USA er tyrkisk bad det kuleste du kan gå på akkurat nå, og berømte spa som Montage i Beverly Hills og InterContinental Montelucia i Arizona tilbyr behandlinger med dampbad, svart såpe, olje og myrra.

  10. Tid for tekno

  Peptider, proxylan og nanoteknologi er ord som vil gå igjen i kosmetikkreklamene i 2009. For det brukes store summer i kosmetikkgigantenes laboratorier, og vi vil få nye produkter på markedet som alle hevder å ha high-tech-effekter på hud og hår. Botox-puta er bare én av dem.  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer