Sliter du med tørt hår?

Her er triksene som gjør det sunt igjen!

TØRT HÅR: Mange av oss sliter ofte med tørt hår. Heldigvis finnes det måter å få det sunt igjen! FOTO: NTB scanpix
TØRT HÅR: Mange av oss sliter ofte med tørt hår. Heldigvis finnes det måter å få det sunt igjen! FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Jeg er avhengig av rettetangen min. Det høres kanskje teit ut, men den er min beste venn, som jeg bruker for ofte - enten jeg skal ha det rett eller lage krøller. For det er nok ikke bare jeg som har hørt at det ikke er bra for håret å bruke ulike varmeverktøy (hårføner, stylingjern, rettetang) så ofte.

Likevel er det mange (inkludert meg selv) som lar seg friste til å bruke dem daglig, enten det er volumet fra føning, glatte og blanke lokker eller nydelige bølger vi er på jakt etter. Men her gjelder det å være oppmerksom: slurver du med hårføneren, rettetangen eller krølltangen kan du nemlig gjøre håret slitt, tørt og livløst.

Og tørt hår er noe jeg ofte plages med - og her kan jeg kanskje skylde meg selv. Heldigvis finnes det noen triks som kan være løsningen på nettopp dette problemet!

- Hvorfor blir håret vårt tørt?

- Jeg skal være ærlig. Noen er heldigere enn andre. Et naturlig grovere hår vil ofte være tørrere enn et tynnere hår - dessverre. Håret vårt består av proteiner og fuktighet. Daglig eksponering for sol, kulde, varmeverktøy og vanlig byforurensing bryter ned håret. Varmeverktøy bidrar også til et tørrere hår. Vær derfor flink til å bruke gode, rike produkter til håret ditt for å bevare både glans og vitalitet, sier KKs skjønnhetsekspert og frisør, Cecilie Krogh.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer