Den Lille Sorte

Slo knock-out i den lille sorte

Emma Watson og Kylie Minogue var motekveldens flotteste.

SEXY I DEN LILLE SORTE: Skuespiller Emma Watson og popstjerne Kylie Minogue strålte i hver sin utgave av den klassiske "lille sorte" kjolen på Elle Style Awards i London.  Foto: All Over Press
SEXY I DEN LILLE SORTE: Skuespiller Emma Watson og popstjerne Kylie Minogue strålte i hver sin utgave av den klassiske "lille sorte" kjolen på Elle Style Awards i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elle Style Awards gikk av stabelen natt til onsdag denne uken, og stjernene flokket festkledde til One Embankment i London.

Både popstjerne Kylie Minogue (45) og skuespiller Emma Watson (23) strålte i sorte minikjoler, og beviste atter en gang det vi visste godt fra før; at «den lille sorte» er en sikker vinner.

De var blant kveldens definitivt best kledde, og Watson stakk også av med prisen for årets skuespillerinne.

LES OGSÅ: Derfor går vi aldri lei den lille sorte

FLOTT: Emma Watson i en sexy, litt alternativ minikjole fra Giambattista Valli. Foto: All Over Press
FLOTT: Emma Watson i en sexy, litt alternativ minikjole fra Giambattista Valli. Foto: All Over Press Vis mer

En tidløs klassiker

Tidligere har KK.no skrevet om stylisten til blant andre Gwyneth Paltrow, Elizabeth Saltzman, og hennes kjærlighet til den tidløse klassikeren - den lille sorte kjolen.

- Alle kvinner bør eie en liten sort kjole. Det som er så fantastisk med dette plagget, er at du bare kan slenge på et par lekre strømper (eller ha bare bein) og et par stilige høye hæler - gjerne i skinn, en lekker veske og et armbånd og så er du klar for fest. Du kan også gjøre kjolen mer hverdagslig med flate sko og en enkel jakke. Det er så utrolig mye akkurat dette plagget kan brukes til, og du kan reise rundt hele verden med det.

Med tanke på Paltrows mange fantastiske rød løper-øyeblikk, er dette en dame vi bør høre på.

- «Den lille sorte» har vært et «må ha» i klesskapet i alle år, helt siden Audrey Hepburn viste seg i en i «Breakfast at Tiffany's». I gamle dager ble den forbundet med noe litt formelt, men nå synes jeg den representerer styrke og sensualitet, og ekstrem feminitet, sa Saltzman.

FLOTT:  45 år gamle Kylie Minogue ser like smashing ut nå, som da hun slo gjennom for flere tiår siden.  Foto: All Over Press
FLOTT: 45 år gamle Kylie Minogue ser like smashing ut nå, som da hun slo gjennom for flere tiår siden. Foto: All Over Press Vis mer

Unngå kleskrise

Motejournalist og stylist i KK, Nadine Monroe, slenger seg lett på det Saltzman sier.

- Kjolen er en sikker vinner, og har vært det helt siden 20-tallet. Det kan ikke gå galt med den. Den redder deg også unna kleskrisen, om du ikke vet hva du skal ha på deg – dette er grunnene til at den finnes i nesten alle kvinners klesskap, sier Monroe.

Alle kler sort, og uansett form og fasong finner du en liten, sort kjole som ser bra ut.

- Det som er det beste med kjolen er at den er flatterende til alle kroppstyper, da den kommer i ulike stiler og lengder, sier hun.

Det var ikke bare Minogue og Watson som gikk for sort under Elle Style Awards, flere av de andre stjernene strålte også i sorte kreasjoner. Se bildene i bildeserien litt lenger oppe i saken!

Alle kjendisbildene ser du nedenfor!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer