Paige Billiot

- Slutt å fyll deg selv med negative bekymringer om at du trenger å endre hvordan du ser ut

Den 24 år gamle LA-modellen kjemper for redefinine skjønnhetsbegrepet gjennom å fremheve fødselsmerke sitt!

FREMHEVER FØDSELSMERKE: LA-modellen Paige Billiot (24) jobber for å utrydde skjønnehetsnormene ved å fremheve sitt egen fødselsmerke i glitter. Foto: Splash News
FREMHEVER FØDSELSMERKE: LA-modellen Paige Billiot (24) jobber for å utrydde skjønnehetsnormene ved å fremheve sitt egen fødselsmerke i glitter. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paige Billiot ble født med et stort, rødaktig, fødselsmerke på hele venstre side av ansiktet. Som barn hatet hun det store kjennemerket sitt, men nå i en alder av 24, har hun endelig lært seg bære merket med stolthet!

Og hun har ikke kun godtatt at fødselsmerket er der, hun har valgt å fremheve det. Med glitter! Du leste riktig, men glitter. For jo eldre Paige ble, desto mer forstod hun at det nettopp er ufullkommenhet som gjør henne pen:

«Bøy deg for hver ufullkommenhet og innse at det er det som gjør deg perfekt», skriver den LA-baserte skjønnheten på sin Instagram-profil.

LES OGSÅ: Fødselsmerke i ansiktet: - Det kan være veldig belastende

Og det er ikke det eneste kloke sitatet Paige deler på sin Instagram-konto når det kommer til å heie på forskjeller. Blant annet har hun tidligere skrevet:

«Slutt å fyll deg selv med negative bekymringer om at du trenger å endre hvordan du ser ut».

«Vær den dronningen eller kongen du er».

GLITTERMERKE: Paige Billiot (24) sminker frem fødselsmerke sitt i både glitter og farger, her i kampanjen #TheNewSexy for  for undertøysmerket Curvy Kate. Foto: Splash News
GLITTERMERKE: Paige Billiot (24) sminker frem fødselsmerke sitt i både glitter og farger, her i kampanjen #TheNewSexy for for undertøysmerket Curvy Kate. Foto: Splash News Vis mer

- Som liten gjorde jeg alt for å være normal som alle andre

Men for Paige stoppet det ikke bare med å dele sin erfaring, bilder av fødselsmerke og oppfordre andre til å godta seg selv slik de er. Nå har hun til og med startet en egen kampanje på nettet kalt «Flawless Affect» hvor hun ønsker å nå ut til enda flere.

- Som liten gjorde jeg alt for å være normal som alle andre. Jeg var hele tiden omringet av media som skulle fortelle meg hva skjønnhet var, sier hun til Daily Mail.

Til nettsiden fortalte hun at hun ble mobbet som liten og at hun alltid tenkte på hva andre mente om henne, noe som både var slitsomt og deprimerende for en ung jente.

- Så begynte jeg å endre meg. Jeg begynte å akseptere meg selv, forstod hvem jeg var og deretter omfavnet jeg det.

- Alle er sexy og det er dessverre mange som ikke innser det, og disse skjønnhetsnormene som har blitt presset på oss hjelper ikke mye.

Og det er dette budskapet modellen nå ønsker å spre videre. Dette gjør hun ved å selv fremheve sitt eget merke ved hjelp av sminke og dele det på sosiale medier og gjennom kampanjen. Vi må innrømme at Paige ser ganske så flott ut med glittermerket i ansiktet - og ikke minst er det en kreativ og inspirerende måte å engasjere andre med lignende fødselsmerker!

Vi heier på hverandres forskjeller - for ja, det er nettopp det som gjør oss flotte!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer