Calvin Klein

Småbarnsmor Brenda DeRouen til KK.no: Vi har alle våre skavanker - ingen er perfekte

Internettet eksploderte etter at hun kopierte supermodell Kendall Jenner (20).

GJØR SOM KENDALL JENNER: Småbarnsmoren Brenda DeRouen vil vise kvinner at de skal være stolte av kroppen sin - selv med strekkmerker eller hva det måtte være. Dette gjør hun ved å ta lignende Calvin Klein-bilder som dem Kendall Jenner er modell i. Foto: OhBrenda.com
GJØR SOM KENDALL JENNER: Småbarnsmoren Brenda DeRouen vil vise kvinner at de skal være stolte av kroppen sin - selv med strekkmerker eller hva det måtte være. Dette gjør hun ved å ta lignende Calvin Klein-bilder som dem Kendall Jenner er modell i. Foto: OhBrenda.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kendall Jenner (20) har raskt blitt en av de mest populære modellene i verden. Med dette kommer også en hel del jobb, da ofte med de aller største designerne. En av de siste kampanjene var for ingen andre enn Calvin Klein, hvor Jenner og noen av de største stjernene i verden poserte i undertøy fra designeren. Kampanjen har fått mye oppmerksomhet, og det har skapt store reaksjoner - hvert fall hos småbarnsmor Brenda DeRouen.

- Vi må slutte å sammenligne oss med retusjerte magasinbilder, sier DeRouen til KK.no.

Hun holdt nemlig på med en egen artikkel, da hun fikk øye på Calvin Klein-bildene. Artikkelen hadde navnet «Love Yourself», og det var da hun fikk ideen om å gjøre det hele langt mer billedlig. 

- Jeg ville ta bilder som virkelig viste frem alle mine skavanker, for å vise kvinner at vi alle har dem og at ingen er perfekte. Jeg vil at kvinner skal føle en tilknytning til ekte kvinner, som meg selv. Etter at bildene ble publisert har jeg for det meste fått positive tilbakemeldinger. Mange kvinner har sendt med e-poster og takket meg for at bildene er så ekte og rå. Til og med Kris Jenner (60), moren til Kendall Jenner, publiserte bildene på sin egen Facebook, forteller DeRouen. 

Etter å ha blitt mor, fikk Brenda som mange andre, strekkmerker. Dette skal ha fått henne til å både føle seg usikker, men også kjenne på det at selvtilliten synker. 

- Det var også en av grunnene til at jeg valgte å ta disse bildene. Jeg ville legge vekk all den usikkerheten. Jeg ville dokumentere en tid i livet mitt hvor jeg virkelig elsket meg selv. Med strekkmerker og alt som er! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer