NY FRONTFIGUR: "X-Factor" og "Skal vi danse"-stjerne Atle Pettersen er klokke- og smykkemerket POLICE' nye frontfigur.  Foto: POLICE / Joon Brandt
NY FRONTFIGUR: "X-Factor" og "Skal vi danse"-stjerne Atle Pettersen er klokke- og smykkemerket POLICE' nye frontfigur. Foto: POLICE / Joon Brandt Vis mer

Klokker

- Smigrende at de valgte meg

«X-factor»-stjerne og Skal vi danse-deltakeren Atle Pettersen går i David Beckhams motefotspor.

Publisert
Tidligere «X-Factor»-stjerne Atle Pettersen (22) følger i fotsporene til ingen ringere enn fotballhunk David Beckham og filmbarsking Bruce Willis når han nå har blir klokke- og smykkemerket POLICE’ nye frontperson her til lands.

LES OGSÅ: Ørepynt med wow-faktor

- Smigrende at de satser på meg

22-åringen, som for tiden danser fletta av konkurrentene i TV 2-programmet «Skal vi danse», inngikk nylig en avtale med det anerkjente merket, som distribueres og markedsføres av Frithjof E. Rasmussen A/S (ekstern lenke). Og hovedpersonen selv synes det er svært stas at han ble valgt.

- Det er utrolig stas å få lov til å samarbeide med POLICE, ikke bare er det smigrende at de velger å satse på meg, men det er samtidig et merke jeg liker godt og lett kan la meg assosiere med, sier Pettersen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Glitter har begynt å selge klokker

- Den rette attituden

Også markedssjef Beate Hurum Berg er strålende fornøyd med at den rocka musikeren, som slipper debutplaten «Based on a true story» i november, ble merkets nye frontperson.

- Vi er meget fornøyde! POLICE klokker og smykker har et ungt og urbant design. Det trendy utseende gjenspeiles i hele kolleksjonen: fra retro til det moderne og rocka, fra trend til sport. Kvalitet, design og farger er grunnleggende faktorer for POLICE klokker og smykker, sier hun:

- Vi var på utkikk etter en person som hadde troverdighet og rett image. POLICE sitt slogan er BE YOUNIQUE og vi mener at Atle har bevist at han har den rette attituden for å kunne fronte POLICE på en utmerket måte fremover!

LES OGSÅ: Disse smykkene redder høsten

Røffe klokker

I tillegg til David Beckham og Bruce Willis, har superstjerner som George Clooney og Antonio Banderas også frontet klokke- og smykkemerket, som er kjent for sitt unge og urbane design.

Police brand ble etablert i Italia i 1980, og har vokst seg til å bli et sterkt livsstilsmerke. I tillegg til lekre smykker for herrer, lager de store, røffe klokker, som også passer perfekt for sporty kvinner som liker den herreinspirerte klokketrenden.

Mer info om hvor du får tak i POLICE-produkter i Norge finner du her! (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Slik renser du smykkene dine

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer