Smink Deg Yngre

Smink deg yngre på 1-2-3

4 smarte tips som kan gi et litt mer ungdommelig utseende.

TRIKS FOR ELDRE: Det er ikke noe i veien for å starte med noen foryngende sminketriks allerede nå. Ved å gi huden glød og farge, øynene et løft og leppene litt mer fylde, ser du yngre ut på få minutter. Foto: All Over Press Norway
TRIKS FOR ELDRE: Det er ikke noe i veien for å starte med noen foryngende sminketriks allerede nå. Ved å gi huden glød og farge, øynene et løft og leppene litt mer fylde, ser du yngre ut på få minutter. Foto: All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: La det ikke være noen tvil: Det å bli eldre er en positiv ting – alternativet er så uendelig mye verre. 

Likevel er det noen ting som ikke er så gøy med de stadig tydeligere tegnene på aldring, og mange av oss vil gjerne jukse litt for å holde på det mer ungdommelige utseendet i noen ekstra år. 

Kjenner du deg igjen  i dette, bør du lære deg følgende sminketriks.

LES OGSÅ: Slik sminker du deg yngre

1. Fyldigere lepper

Leppene mister både fylde og spenst med årene, og i tillegg kommer de fine linjene som gjør at leppestiften lett kan flyte litt ut i kantene. 

For å motvirke effektene av den økende alderen, bør du finne en god lipliner som matcher den naturlige leppefargen din best mulig. Bruk denne til å definere kanten på leppene og skape en tydeligere linje der. 

Du kan godt tegne bitte litt på utkanten av leppene for å gi dem litt av fylden tilbake. Bare unngå å tegne på utsiden av den naturlige leppekanten, siden det både ser unaturlig ut og kan ha helt motsatt effekt. 

Velg så en leppefarge som får huden din til å stråle. Husk at lysere farger vil gjøre at leppene virker større, mens mørke farger gjør at de ser mindre ut. En leppefarge med glans gir også en optisk illusjon av større lepper. Unngå derfor mørke og matte farger om du vil ha maksimal effekt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer