Dakota Johnson:

Sminken Dakota Johnson sverger til

Har du lagt merke til stjernens faste look?

DAKOTA JOHNSON: Skuespilleren er stadig vekk på den røde løperen, og hver gang velger hun samme sminke! Foto: Scanpix
DAKOTA JOHNSON: Skuespilleren er stadig vekk på den røde løperen, og hver gang velger hun samme sminke! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enten det er på den røde løperen eller på farten rundt i New Yorks gater, har «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (28) virkelig funnet seg en favorittsminke. Når kjendiser møter opp på filmpremierer eller prisutdelinger, blir vi med en gang svært interesserte i hva dem har på seg. Johnson er stadig vår favoritt på den røde løperen. Kanskje ikke så rart når det er Gucci-designer Alessandro Michele som ofte kler henne opp. Psst: Se traileren til den nye filmen «Fifty Shades Free» her!

Det man kanskje ikke ser på så ofte, er hva slags sminke stjernene sverger til. For selv om det er mye inspirasjon å hente fra garderobene deres, er det samtidig spennende å se hva slags beautylooks de prøver ut. Ofte er det litt forskjellig, men Dakota Johnson holder seg tro til samme sminke så å si hver eneste gang. Kanskje er dette er noe vi bør prøve ut?

LES OGSÅ: Har du hørt om krystalldeodorant?

STJEL STILEN: Rød leppestift, blush og bronzer i kinnene, øyeskygge og eyeliner er det du trenger for å få samme look som Dakota Johnson. Foto: Scanpix
STJEL STILEN: Rød leppestift, blush og bronzer i kinnene, øyeskygge og eyeliner er det du trenger for å få samme look som Dakota Johnson. Foto: Scanpix Vis mer

Det er nemlig sjelden du ser henne sminket på noen annen måte enn bildene du ser over. Øynene er sminket med en brun øyeskyggepalett, en liten touch med sort eyeliner, kinn med blush og bronzer, og en leppe i rødtoner for å sette prikken over i-en. Ofte kan stjernene få kritikk for at de ikke fornyer seg, men hvis du har funnet en look som funker så bra, hvorfor forandre på det?

«Never change a winning team», er det noe som heter. Og i dette tilfellet er det teamet rød leppestift, bronzer, blush, eyeliner og brun øyeskygge:

LES OGSÅ: Slik jukser du deg til et våkent blikk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer