Oscar 2020:

Sminken som imponerte på Oscar-utdelingen

Røde lepper og lange vipper var noe som gikk igjen på årets mest prestisjefulle prisutdeling.

VINNERE: Laura Dern (53) og Renée Zellweger (50) vant begge priser for sine skuespillerprestasjoner - ikke rart de glødet. Foto: NTB Scanpix
VINNERE: Laura Dern (53) og Renée Zellweger (50) vant begge priser for sine skuespillerprestasjoner - ikke rart de glødet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høytiden for prisutdelinger har stått i full blomstring siden 2020 rundet hjørnet, og natt til mandag 10. februar (norsk tid) gikk Oscar-utdelingen av stabelen. Sjekk ut sminke-looks som imponerte, nederst i saken!

Hvert år venter vi i spenning på å se hva verdens mest berømte mennesker skal ha på seg på årets mest prestisjefylte kveld. Og ikke minst hvem som stikker av med de gjeveste statuettene av dem alle!

For den store anledningen velger kjendisene ofte å gå for mer klassiske looks, for å hedre Hollywoods gullalder. Prisutdelinger er også et fint sted å få frem sterke budskap og meninger, ved å vekke oppsikt rundt antrekket eller looken sin, mens hele verden ser på.

Klassisk med en vri

Hår og sminke har sin egen kategori på Oscar-utdelingen, kalt «The Academy Award for Best Makeup and Hairstyling». Årets vinnere var Kazuhiro Tsuji, Anne Morgan og Vivian Baker for innsatsen på hår og sminke i filmen «Bombshell».

I år var det mye av det klassiske som gikk igjen når det kom til skjønnhetsverdenen, med alt fra vakre oppsetninger og myke bølger i håret, til naturlig glødende og klassisk sminke. Noen av stjernene valgte også å matche deler av sminken sin med antrekket for anledningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer