Ta På Sminke

Sminken som påføres med fingrene

Denne looken sørger for at du kommer til å gløde denne festsesongen!

27.Sept.2015 - Milan - Italy

**NOT AVAILABLE FOR ITALY**

Backstage looks at the Elisabetta Franchi fashion show during Milan Fashion Week!

BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM

***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION ***

**UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  44 208 344 2007 *** *** Local Caption *** 
 Foto: Xposure
27.Sept.2015 - Milan - Italy **NOT AVAILABLE FOR ITALY** Backstage looks at the Elisabetta Franchi fashion show during Milan Fashion Week! BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM ***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION *** **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007 *** *** Local Caption *** Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger har man ikke tid til å stå i timesvis på badet og sminke seg. Noe som alltid irriterer meg, er når jeg har det travelt og må rote i toalettmappen min for å finne alle de små sminkekostene som passer til bronzer, blush, foundation, highlighter, ja - listen er lang (psst - valg av sminkekost har faktisk veldig mye å si). Da er det fint at det finnes måter å sminke seg på, som egentlig ikke krever noen koster i det hele tatt!

Makeupartist og KK.no-blogger Tone Skipa viser i sminkevideoen øverst i saken hvordan du kan legge en glødende festlook kun med hjelp av fingrene dine. Nå finnes det nemlig kremprodukter i nesten alt! Okei, med unntak av maskara, da. Til og med øyenskygger kommer i flytende form. Alle denne flytende sminken er kjempefin å påføre med fingrene dine, da varmen fra fingrene vil gjøre at sminken smelter godt inn og sammen i huden.

LES OGSÅ: 10 sminketips alle kvinner bør få med seg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer