27.Sept.2015 - Milan - Italy

**NOT AVAILABLE FOR ITALY**

Backstage looks at the Elisabetta Franchi fashion show during Milan Fashion Week!

BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM

***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION ***

**UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  44 208 344 2007 *** *** Local Caption *** 
 Foto: Xposure
27.Sept.2015 - Milan - Italy **NOT AVAILABLE FOR ITALY** Backstage looks at the Elisabetta Franchi fashion show during Milan Fashion Week! BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM ***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION *** **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007 *** *** Local Caption *** Foto: Xposure Vis mer

Ta På Sminke

Sminken som påføres med fingrene

Denne looken sørger for at du kommer til å gløde denne festsesongen!

Noen ganger har man ikke tid til å stå i timesvis på badet og sminke seg. Noe som alltid irriterer meg, er når jeg har det travelt og må rote i toalettmappen min for å finne alle de små sminkekostene som passer til bronzer, blush, foundation, highlighter, ja - listen er lang (psst - valg av sminkekost har faktisk veldig mye å si). Da er det fint at det finnes måter å sminke seg på, som egentlig ikke krever noen koster i det hele tatt!

Makeupartist og KK.no-blogger Tone Skipa viser i sminkevideoen øverst i saken hvordan du kan legge en glødende festlook kun med hjelp av fingrene dine. Nå finnes det nemlig kremprodukter i nesten alt! Okei, med unntak av maskara, da. Til og med øyenskygger kommer i flytende form. Alle denne flytende sminken er kjempefin å påføre med fingrene dine, da varmen fra fingrene vil gjøre at sminken smelter godt inn og sammen i huden.

LES OGSÅ: 10 sminketips alle kvinner bør få med seg

Sjekk KKs store årshoroskop!