Vannfast Sminke

Sminken som redder deg på de regntunge dagene

Vannfast er svaret! Overrasket?

VANNFAST SMINKE: Når regnet pøser ned, er det ikke mye annet vi kan gjøre enn å finne frem den vannfaste sminken. Mangler du noe? Sjekk ut kollasjen nederst i saken! Foto: Shutterstock / suchinan
VANNFAST SMINKE: Når regnet pøser ned, er det ikke mye annet vi kan gjøre enn å finne frem den vannfaste sminken. Mangler du noe? Sjekk ut kollasjen nederst i saken! Foto: Shutterstock / suchinan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norsk sommer byr på sol og varme, men også en regnskur i ny og ne. Derfor er det lurt å være klar for at været ikke alltid er helt på din side. For hvor kjipt er det ikke når regnet bare skyller vekk sminken du har brukt litt tid på å påføre? Selvfølgelig kan en paraply være litt av redningen, men hvis du er som meg, som stadig glemmer nettopp å ta med en paraply, så kan vannfast sminke være løsningen.

Du har sikkert prøvd en vannfast maskara før, men det viser seg at mye annen sminke også er vannfast. Alt fra concealer til øyenbrynsfarge! Vi har funnet et lite utvalg av denne typen sminke - til en billig penge - og det finner du rett her under!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer