Sminketrend går viralt, men funker det?

– Huden føles tørr og den ser mildt sagt grusom ut.

NY SMINKETREND: En Tik Tok-bruker ved navn Jarida har delt et tips som funker så godt for henne, men som for oss høres veldig rart ut. Nå har en makeupartist testet trenden. Les mer om resultatet nede i saken. Foto: NTB Scanpix
NY SMINKETREND: En Tik Tok-bruker ved navn Jarida har delt et tips som funker så godt for henne, men som for oss høres veldig rart ut. Nå har en makeupartist testet trenden. Les mer om resultatet nede i saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du hørt om Tik Tok? Det er en app hvor du kan dele alle mulige videoer. Mange deler morsomme snutter, mens andre deler tips og triks. Nylig oppdaget vi en video laget av ei jente ved navn Jarida.

Så langt har nærmere 500 000 mennesker gitt videoen et liker-klikk. Mange har også testet tipsene Jarida deler i denne Tik Tok-videoen. Noen mener det funker kjempebra, men selv er vi litt skeptiske.

Tipset til Jarida er nemlig å starte sminkerutinen din på følgende måte:1. Ta på fuktighetskrem2. Påføre pudder3. Spray på settingspray4. Ta på primer5. Legg foundation på

Selv har jeg lært at man skal begynne med sine flytende produkter og deretter påføre alt som er i pudderform, men her blir altså alt gjort litt hulter til bulter. Jeg spurte derfor noen makeupartister om de mener det er noe hold i dette sminketipset.

– Dette er veldig vanskelig å svare på fordi det kan gi forskjellige resultat på forskjellige mennesker. Det kommer helt an på hvilke hudtype du har eller hvilken tilstand huden er i, sier makeupartist Tomas Erdis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer