Tunge øyelokk:

Sminketriksene for deg med tunge øyelokk

- Dropp sminke der huden beveger seg mest.

TUNGE ØYELOKK: Det er ikke alltid så lett å sminke seg når lokkene begynner å synke, men ifølge ekspertene er øyesminke fult mulig! FOTO: NTB Scanpix
TUNGE ØYELOKK: Det er ikke alltid så lett å sminke seg når lokkene begynner å synke, men ifølge ekspertene er øyesminke fult mulig! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Plages du av at øyelokkene dine stadig blir tyngre? Da er du ikke alene! Hos noen av oss faller øyelokkene så tungt at de forstyrrer synet, mens andre irriterer seg mest av estetiske årsaker. Dersom du tilhører sistnevnte gruppe, kan løsningen være noe så enkelt som å legge om sminkerutinen din.

Vi har spurt makeupartistene om hvordan man kan sminke seg dersom man ønsker å lede oppmerksomheten vekk fra øyelokkene.

Makeupartist og kvinnen bak siden theresedombek.com, Therese Dombek, mener sminke kan gjøre mye dersom du plages av øyelokkene dine. Hun har to generelle tips å dele. Det første er å flytte fokus vekk fra øyelokkene og heller fokusere på andre ansiktstrekk.

Det andre er følgende:

- Har du tunge øyelokk er trikset å unngå å legge for mye sminke der huden beveger seg mest, sier hun.

Årsaken til dette er at sminken omsider vil flytte på seg og legge seg ujevnt.

Slik legger du øyesminken

Ønsker du å fremheve øynene dine mener Dombek at du gjør lurt i å plassere sminke andre steder. Eksempelvis kan du legge fokus under øynene, på våtkanten, eller på bryn og vipper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer