Bikini

Smugtitt på bademoten

Selv om vårsola så vidt har fått tak, er det lov å drømme om sommervarme og vakre bikinier.

Fargeglade bikinier og pyntelig pinupmote er bare noe av det som kommer til butikkene denne våren.
Fargeglade bikinier og pyntelig pinupmote er bare noe av det som kommer til butikkene denne våren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Visst er bikinisesongen et stykke unna. Men fatt mot - månedene fram til du kan finne fram strandhåndkle, badetøy og solbriller går fort.

Sommerens badetøy har ikke nådd ut i butikkene, men hovedtrendene er klare.

Bli en badenymfe

Her er det bare å finne fram sin indre diva. Sommerens mest glamorøse bikinitrender er nemlig som klippet ut av en 60-talls James Bond-film. Det skal være volanger, blomster og halterneck.

Ikke akkurat sporty striper

Ved siden av denne trenden har også badedraktene en plass. Badedrakter har fått et litt ufortjent dårlig rykte. De blir kalt dølle, sporty og kamuflerende. Men sommerens badedrakter sender tankene heller til Côtes d'Azur enn til kretsmesterskapet i svømming.
De er feminine, lett retro, og kommer enten med lav skjæring eller svært dyp utringning.
Heldekkende badedrakter er også perfekt når du vil vise fram midjen.

Klar for en hybrid?

Den tredje hovedtrenden er hybridplaggene. De entret motebildet for alvor i fjor, og er verken bikini eller badedrakt, men noe midt i mellom.

Endelig en bikini som passer

Men det viktigste å tenke på når du skal kjøpe ny bikini er slett ikke hva som er trendy akkurat nå. Det avgjørende for å føle seg vel er at du har har en bikini som passer din figur. Slik finner du en bikini som kler din kropp - uansett fasong

Se bildene og smugtitt på badetøytrendene:Litt blek? Slik kan du jukse deg pent brun. Selvbruning er nemlig ikke farlig, sier dermatolog til kk.no.

Velg riktig badetøy

En bikini som passer kroppen din kan gjøre underverker for figuren. Finn riktig farge til hudtonen din, mønstre som framhever eller skjuler, en topp som løfter og former og en bukse som gir deg en snerten stuss. Slik velger du riktig bikini, og her er guiden til badetøyet som sitter som støpt.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer