Catwalk

Smugtitt på høstmoten

Svart, maksimalistisk og rocka er trendensen fra moteukene i Paris og Milano.

Smugtitt på høstmoten
Publisert
Sist oppdatert
Luksuriøst fra YSL
Cocktailkjoler og tulipanformete skjørt. Sjefsdesigneren Stefano Pilato i YSL viste en elegant kolleksjon under moteuken i Paris. Dette var som å se den stilfulle skuespilleren Catherine Deneuve på 60-tallet.
Se bildene her.

Svart fra Stella
Stella McCartney viste en merkelig blanding av 60- og 80-tallet i Paris. Store cardigans, jersey kjoler og vide ull kåper. Mon tro om hun har vært for opptatt med å designe for H&M og Adidas? Dette er ikke hennes sprekeste kolleksjon.
Se bildene her.

Glam fra Louis Vuitton
Marc Jacobs er sjefsdesigneren for motehuset Louis Vuitton. Han lot seg lokke av en merkverdig blanding mellom fortiden og framtiden. Utfallet ble en moderne fashion tartare.
Se bildene her.

Militant Galliano
Med fragmenter av det amerikanske flagget viste John Galliano en patriotisk og militant visning med marsjerende modeller. Mon tro om det var til ære for arbeiderklassen?
Se bildene her.

Forførende fra Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier presenterte en forførende kolleksjon i svart mystikk. Se opp, her kommer kattekvinnen!
Se bildene her.

Westwood i særklasse
Pønkens grand dame viste en bisarr og humoristisk kolleksjon. Med toga nnpakning og fransk bustier er dette en stil i særklasse. På tide å leve under Westwoods motto; fast and furious.
Se bildene her.

Mystisk Dries van Noten
Designeren med forkjærlighet for broderier og applikasjoner av gull viste en mørk og mystisk høstvisning.
Se bildene her.

Eksentriske Viktor & Rolf
Den eksentriske designerduoen Viktor & Rolf overrasker igjen. På catwalken var alle modellene maskert og hadde nydelige, feminine antrekk. Fengslende vakkert. Se bildene her.

Overdådig Dolce & Gabbana
Nå er det hot å spille på kontraster. På moteuken i Milano viste den italienske designerduoen blondebluser og røffe kåper med tykt lærbelte.
Se bildene her.

Magisk McQueen
Stilikonet Kate Moss åpnet visningen til moteskaperen Alexander McQueen. Inspirert av sine skotske røtter og London på begynnelsen av 90-tallet viste han et magisk og technoinspirert show. Legg merke til hodepryden. Nesten skummelt.
Se bildene her.

LES MER:
  • Alt om høstmoten
  • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer