Ear Cuff

Smykkene vi ønsker oss

Du trenger ikke flere hull i ørene for å stjele stilen.

NATHALIE HELGERUD: La deg inspirere av motebloggerens tips og triks.  Foto: Nathaliehelgerud.com
NATHALIE HELGERUD: La deg inspirere av motebloggerens tips og triks. Foto: Nathaliehelgerud.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Dersom du ikke har gått for innkjøp av en earcuff enda, er det virkelig på høy tid å gjøre det nå. Øredobb-trenden vokser seg stadig større og er et moteriktig alternativ for deg som ikke har hull i ørene. 

Gjør som STYLEmag-blogger Nathalie Helgerud og kombiner gjerne flere små sammen. Pynt i ørene kan gjøre mye med et antrekk.

Smykketrenden er enkel å få til.

LES OGSÅ: Slik mestrer du kombinasjonskunsten

NATHALIE HELGERUD: La deg inspirere av motebloggerens tips og triks.  Foto: Nathaliehelgerud.com
NATHALIE HELGERUD: La deg inspirere av motebloggerens tips og triks. Foto: Nathaliehelgerud.com Vis mer

Budsjettvennlige smykker

Smykketrenden denne høsten har vært preget minimalisme som gir et lekkert delikat uttrykk. Tynne gullringer og små øredobber på rekke og rad er det hotteste.

Til fest tenker mange at du må pynte deg med smykker fra topp til tå. En kjole med mye detaljer, for eksempel en glitrende eller en med print, trenger ikke mange smykkene. 

For å unngå at det blir for mye av det gode, kan det være lurt å fokusere på bestemte områder. 

NATHALIE HELGERUD: Her viser hun deg hvordan hun mikser ringer og armbånd sammen. Foto: Nathaliehelgerud.com
NATHALIE HELGERUD: Her viser hun deg hvordan hun mikser ringer og armbånd sammen. Foto: Nathaliehelgerud.com Vis mer

Forsøk heller å skape en god balanse. Det finnes utallige muligheter der ute - så her skal det mye til for å finne noe man ikke liker.

Det trenger heller ikke koste mye for å smykke seg fin, derfor har vi har funnet en rekke forskjellige smykker i ulike prisklasser. Vi viser deg alle våre favoritter; kjeder, armbånd, ringer og øredobber.

LES OGSÅ: Tør du å kaste deg på denne trenden? 

Gjør som de store motehusene

Under fashionweek så vi blant annet på Valentino sin visning at statement-smykker fortsatt er et must. Designeren tok i bruk det store smykke til en lang svart kjole.

Her får både smykke og kjole vist seg frem, siden det ikke er for mye av det gode. Hadde kjolen derimot hatt store detaljer rundt nakken, hadde et statement smykke tatt fokuset bort fra kjolen og smykket i seg selv hadde blitt lite synlig. 

LES OGSÅ: Denne fargen er supertrendy nå

Til info: Nathalie Helgerud er en av bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

VALENTINO: Bilde til venstre er fra motevisningen til Valentino for høsten 2015. Modell Lea Julian. Bilde til høyre viser bilde av et statement-smykke som er fra Little Misstress via Asos, kr. 390 Foto: Scanpix, Asos.com
VALENTINO: Bilde til venstre er fra motevisningen til Valentino for høsten 2015. Modell Lea Julian. Bilde til høyre viser bilde av et statement-smykke som er fra Little Misstress via Asos, kr. 390 Foto: Scanpix, Asos.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer