REDDER ANTREKKET: Denne våren er det store smykker som gjelder, og gjerne også de fargerike variantene. Foto: Produsenten
REDDER ANTREKKET: Denne våren er det store smykker som gjelder, og gjerne også de fargerike variantene. Foto: Produsenten Vis mer

Mote Trender

Smykket alle kvinner bør eie

Skal du kjøpe ett smykke denne våren bør du tenke stort!

Publisert
Vil du rocke opp antrekket denne våren, gjør du lurt i å investere i et statement-smykke.

Ifølge KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen, vil denne trenden, som også var stor i fjor, holde seg en god stund.

Noen tips til vårens statement-trend:

1. Hold antrekket enkelt!

Du vil ved hjelp av ett enkelt smykke kunne oppnå en «wow»-effekt på 1-2-3!

– Har du smykket over for eksempel en hvit t-skjorte, jeans og et par høye hæler, så er du klar for fest med én gang,har Pedersen tidligere uttalt.

Et statement-smykke er også perfekt til den klassiske lille sorte. Det gir den raskt en oppdatering, i tillegg til at det gir variasjon uten at det krever så mye ekstra styling.

2. Ton ned resten av tilbehøret

En generell regel når det kommer til statement-smykker er å gå for enten kjede, ørepynt eller armbånd - ikke alt på én gang.

Det blir fort overlesset og det ene statementsmykket vil raskt slå ihjel det andre. La smykket komme til sin rett og gi antrekket balanse!

Er stilen din mer eksentrisk og du liker det overdådig, er det bare å kjøre på som Anna Dello Russo. Uttrykk din stil!

Finn din favoritt blant disse lekre kjedene


3. Lek med farger og uttrykk

I vår og sommer skal det nemlig være sterke farger - noe som er ekstra lekkert mot gyllen sommerhud.

Neon er på full fart inn i motebildet denne sesongen, og fresher opp. Pasteller gir det et mer søtt og romantisk uttrykk. Eller du kan gå for sølv, for en mer stilren look.

LES OGSÅ: Slik styler du statement-tilbehøret

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer