Smykker

Smykketrikset du bør prøve

Nå som ryggen blir den nye kløfta, bør du snu litt på smykkene.

DEN LEKRE BAKSIDEN: Skuespiller Emmy Rossum vet å snu ryggen til fotografene for å vise fram både kjolen og smykket sitt. Stjel trikset og få det meste ut av neste sesongs aller største trend. Foto: All Over Press
DEN LEKRE BAKSIDEN: Skuespiller Emmy Rossum vet å snu ryggen til fotografene for å vise fram både kjolen og smykket sitt. Stjel trikset og få det meste ut av neste sesongs aller største trend. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En rask kikk på vårmoten hos de store kjedene, bekrefter det ekspertene har sagt en stund: Ryggen blir den nye kløfta. Det er en trend vi allerede har sett en del av, men det har bare såvidt begynt. Topper og kjoler handler mer om mer om baksiden – det er her de lekreste, mest spennende detaljene ligger. Det blir rett og slett trendy å snu ryggen til.

Vis ryggen

Du har sikkert noen lekre smykker du drar fram når du skal pynte deg litt ekstra. Kanskje et kjede du liker å kombinere med den flottest utringede toppen eller kjolen. Hvis kjolen har en vakker utringning man vil trekke frem, velger man et halskjede som ligger i utringningen, skriver Bryllupsmagasinet.no (ekstern lenke).Nå som kjolene får utringningen på ryggen, har de et tips til til vordende bruder:Snu halskjedet bakfrem! Vips har du et spennende smykke som fremhever kjolen og ryggen. Men det er jo ikke bare brudekjoler som har vakre utringninger, og tipset kan selvsagt brukes av oss alle, både til fest og hverdag.Kombinér gjerne et enkelt halssmykke snudd bak/fram med dramatiske øredobber som fanger blikket.

Krever sin sveis

For at både kjolen eller toppen og smykket skal komme til sin rett, bør du dog ta noen grep med håret. En oppsatt frisyre som viser fram halsen og nakken er aller best, så lær deg en av disse nydelige oppsatsene først som sist:
 • Lær deg denne superlekre fletta
 • Disse catwalkfrisyrene fikser du selv
 • Her er oppskriften på dobbeltknuten
 • Russiske folklore-fletter i en fei
 • Slik rocker du opp hårknuten
 • Hollywood-frisyren fikser du selv
 • Denne fletta er helt råDersom du ikke vil ha håret helt oppsatt, kan du jo prøve deg på en jukse-bob for å få vist fram ryggen.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer