Neglelakk på spray:

Snakker vi perfekte negler på 1-2-3?

Det høres genialt ut, men ekspertene er skeptiske.

NEGLELAKK PÅ SPRAY: Fancy negler er satt å bli en av 2018 store skjønnhetstrender. Vil neglelakk på sprayen hjelpe oss med dette? FOTO: NTB Scanpix
NEGLELAKK PÅ SPRAY: Fancy negler er satt å bli en av 2018 store skjønnhetstrender. Vil neglelakk på sprayen hjelpe oss med dette? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det hotteste innen neglelakk-trender kan se ut til å bli noe så spennende som en neglelakk i form av spray. Hvis dette betyr at vi kan si farvel til klumpete lakk og den kjedelige ventetiden er vi ganske gira. Pssst, har du fått med deg 2018 store skjønnhetstrender?

Men holder neglelakken det den lover? Ikke nødvendigvis. Det mener hvert fall Madeleine Forsell, som er negleekspert hos NeglAkademiet. Hun forklarer at sprayen første og fremst ikke er et nytt produkt. Tvert imot er det en modernisering etter air-brush trenden, som var en stor hit på 90-tallet. Den innebar ulike mønster på neglene, og prosessen gikk ut på å spraye neglen i én farge og deretter bruke stensiler og spray for å danne dekorasjoner.

Forsell forteller at spraylakken i dag har endret design, fra en slags spraypistol til en liten sprayboks.

Den moderne spraylakken markedsføres som et produkt det er lett å påføre, og som er spesielt egnet for dem som sliter med å legge den tradisjonelle lakken pent.

Men det er også her hun mener utfordringen ved produktet ligger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer