Mote

Snart er det tid for shorts

Og sjekk hvorfor dette er den perfekte lengden!

JAAAA, NÅ ER DET SNART VARMT NOK TIL Å BRUKE SHORTS: Vi er mange som gjerne skulle ha hatt en litt snasen shorts denne påsken. Vil du ha en du helt sikkert blir ganske fin i, bør du la deg inspirere av designere som  3.1 Phillip Lim, og gå for en shorts som stopper rett over kneet, til det smaleste punktet. 

 Foto: Splash News/ All Over Press
JAAAA, NÅ ER DET SNART VARMT NOK TIL Å BRUKE SHORTS: Vi er mange som gjerne skulle ha hatt en litt snasen shorts denne påsken. Vil du ha en du helt sikkert blir ganske fin i, bør du la deg inspirere av designere som 3.1 Phillip Lim, og gå for en shorts som stopper rett over kneet, til det smaleste punktet. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til nå har den kanskje vært i kaldeste laget, men denne uken kan du trygt ta på deg et par shorts. Solen skinner, løvet spretter og vi har noen varme dager foran oss.

Men det gjelder å finne riktig shorts, ikke minst er lengden viktig. Å vite hvor kort eller lang shortsen skal være, er nemlig ikke så lett.

Selv om vi gjerne snur oss etter lårkorte avklippede denimshorts på gata, fordi de ser så kule ut, er det ikke sikkert de kler akkurat din kroppsfasong.

Til akkurat over kneet

En lengde som kler de aller fleste, er derimot en lang modell som stopper rett over kneet, der det er på sitt smaleste.

Den vil gi deg ekstra lengde, selv med vårens trendy flate sko, samtidig som den skjuler litt her og der. Dessuten er den et supert alternativ til knelange skjørt.

Hos designere som Mulberry og Michael Kors er den lange sofistikerte shortsen en gjenganger, og den er gjerne mønstret, løs og ledig eller i knalle farger.

Vil du ha en shorts som passer til både jobb og fest, ser du etter blomstermønster, tekstiler av god kvalitet og fine snitt. Og selvsagt elsker vi maritime striper, hvitt og duse pasteller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer