Mote

Snart er det tid for shorts

Og sjekk hvorfor dette er den perfekte lengden!

JAAAA, NÅ ER DET SNART VARMT NOK TIL Å BRUKE SHORTS: Vi er mange som gjerne skulle ha hatt en litt snasen shorts denne påsken. Vil du ha en du helt sikkert blir ganske fin i, bør du la deg inspirere av designere som  3.1 Phillip Lim, og gå for en shorts som stopper rett over kneet, til det smaleste punktet. 

 Foto: Splash News/ All Over Press
JAAAA, NÅ ER DET SNART VARMT NOK TIL Å BRUKE SHORTS: Vi er mange som gjerne skulle ha hatt en litt snasen shorts denne påsken. Vil du ha en du helt sikkert blir ganske fin i, bør du la deg inspirere av designere som 3.1 Phillip Lim, og gå for en shorts som stopper rett over kneet, til det smaleste punktet. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til nå har den kanskje vært i kaldeste laget, men denne uken kan du trygt ta på deg et par shorts. Solen skinner, løvet spretter og vi har noen varme dager foran oss.

Men det gjelder å finne riktig shorts, ikke minst er lengden viktig. Å vite hvor kort eller lang shortsen skal være, er nemlig ikke så lett.

Selv om vi gjerne snur oss etter lårkorte avklippede denimshorts på gata, fordi de ser så kule ut, er det ikke sikkert de kler akkurat din kroppsfasong.

Til akkurat over kneet

En lengde som kler de aller fleste, er derimot en lang modell som stopper rett over kneet, der det er på sitt smaleste.

Den vil gi deg ekstra lengde, selv med vårens trendy flate sko, samtidig som den skjuler litt her og der. Dessuten er den et supert alternativ til knelange skjørt.

VELKLEDD STIL: La deg inspirere av designere som 3.1 Phillip Lim og Mulberry, og gå for knelange shorts i lyse farger eller mønster denne våren. Gir deg en sommerlig og luftig stil på en velkledd måte.
VELKLEDD STIL: La deg inspirere av designere som 3.1 Phillip Lim og Mulberry, og gå for knelange shorts i lyse farger eller mønster denne våren. Gir deg en sommerlig og luftig stil på en velkledd måte. Vis mer

Hos designere som Mulberry og Michael Kors er den lange sofistikerte shortsen en gjenganger, og den er gjerne mønstret, løs og ledig eller i knalle farger.

Vil du ha en shorts som passer til både jobb og fest, ser du etter blomstermønster, tekstiler av god kvalitet og fine snitt. Og selvsagt elsker vi maritime striper, hvitt og duse pasteller.

LUFTIG - HELT UTEN Å MISTE STILEN: Shorts med maritime striper (kr 900, Baum und Pferdgarten), i kfrem og høyt liv (kr 1400, Nina Jarebrink) og en rett hvit modell (fra Tommy Hilfiger).
LUFTIG - HELT UTEN Å MISTE STILEN: Shorts med maritime striper (kr 900, Baum und Pferdgarten), i kfrem og høyt liv (kr 1400, Nina Jarebrink) og en rett hvit modell (fra Tommy Hilfiger). Vis mer

Med høye hæler til, blir du straks pyntet og velkledd, samtidig som et par flate sko vil gjøre stilen mer avslappet.

For en sporty look, er selvsagt joggeskoene en sikker vinner. Og du - de kan brukes hele døgnet, enten du sitter på kontoret eller danser på båtripa.

I søvnig pysjstil

En annen trend vi ser, er at pysjen har fått ben å gå på ut av senga, også når det gjelder shortsen. Hos Alexander Wang er det lyse småstripete varianter i lette bomullsstoffer det går i.

Disse er ikke så ulike de typen din har i undertøysskuffen - bokserne som ikke har man eller sport skrevet i strikken, men som har kostet noen ekstra lapper.

NOE DU KAN LÅNE AV TYPEN? Hos Alexander Wang er ikke shortsen så ulik den fineste boksershortsen til typen. I midten øverst med striper (kr 230, Bik Bok), i mint (kr 1500, Wackerhaus), lyseblå (kr 900, FWSS) og i sporty chinosstil (kr 200, H&M).
NOE DU KAN LÅNE AV TYPEN? Hos Alexander Wang er ikke shortsen så ulik den fineste boksershortsen til typen. I midten øverst med striper (kr 230, Bik Bok), i mint (kr 1500, Wackerhaus), lyseblå (kr 900, FWSS) og i sporty chinosstil (kr 200, H&M). Vis mer

Til litt opp på låret

For deg som gjerne vil vise fram masse ben, går du for en shorts som kryper litt lenger opp på låret.

Er den i tillegg høy i livet, som vi ser hos designere som Michael Kors, får du dessuten ekstra lange ben.

LÅRKORT ELEGANSE: Vårens shorts er både kort, lang og midt i mellom. Her ser vi stilikon Hanneli Mustaparta i en grønn blomstret shorts fra Michael Kors, en grå modell med høyt liv på catwalken til samme designer og Poppy Delevingne i en dus silkekreasjon med matchende topp.  Foto: All Over Press
LÅRKORT ELEGANSE: Vårens shorts er både kort, lang og midt i mellom. Her ser vi stilikon Hanneli Mustaparta i en grønn blomstret shorts fra Michael Kors, en grå modell med høyt liv på catwalken til samme designer og Poppy Delevingne i en dus silkekreasjon med matchende topp. Foto: All Over Press Vis mer

Tips: Ta med deg både hæler og sandaler på kontoret, så kan du dra rett på piknik i parken etter jobb.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer