Karl Lagerfeld

Snart kan du bo på et Karl Lagerfeld-hotell

Motelegenden tar på seg nok et prosjekt!

KARL LAGERFELD: Motelegenden skal begynne å lage hoteller. Foto: Afp
KARL LAGERFELD: Motelegenden skal begynne å lage hoteller. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke nok med at han er designer for både Chanel, Fendi og sitt eget merke, og hobbyfotograferer egne kampanjer og serier for verdens største motemagasiner, nå skal Karl Lagerfeld (83) også begi seg inn i hotellindustrien. Ifølge Fashionista har 83-åringen startet selskapet Karl Lagerfeld Hospitality som skal skape nye hoteller, restauranter og private klubber. Stjernedesigneren skal allerede ha inngått et samarbeid med Amsterdam-baserte Brandmark Collective og fått satt opp sin egen nettside; karllagerfeldhotels.com, så det blir vel ikke alt for lenge til vi får se et Karl Lagerfeld-hotell. 

Allerede har 83-åringen fått prøvd seg på ulike hotellprosjekter. Han har nemlig designet basseng- og loungeområdet til Hotel Métropole Monte-Carlo, suiter på Parisian Hotel de Crillon, og pusset opp lobbyer i Miami og Toronto. Dette ga han nok mersmak, og når Karl Lagerfeld får lyst på noe, så gjør han det! Det har vi nemlig et levende bevis på. En stund tilbake passet Lagerfeld på katten til en venn, og da han kom tilbake fra ferie sa Lagerfeld at han ikke kom til å få tilbake katten fordi han hadde blitt så glad i han. Katten, som han ga navnet Choupette, ble kjent over hele verden, og går også igjen i Lagerfelds design. Det blir derfor spennende å se hva slags design han går for i hotellene sine. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer