Karl Lagerfeld

Snart kan du bo på et Karl Lagerfeld-hotell

Motelegenden tar på seg nok et prosjekt!

KARL LAGERFELD: Motelegenden skal begynne å lage hoteller. Foto: Afp
KARL LAGERFELD: Motelegenden skal begynne å lage hoteller. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke nok med at han er designer for både Chanel, Fendi og sitt eget merke, og hobbyfotograferer egne kampanjer og serier for verdens største motemagasiner, nå skal Karl Lagerfeld (83) også begi seg inn i hotellindustrien. Ifølge Fashionista har 83-åringen startet selskapet Karl Lagerfeld Hospitality som skal skape nye hoteller, restauranter og private klubber. Stjernedesigneren skal allerede ha inngått et samarbeid med Amsterdam-baserte Brandmark Collective og fått satt opp sin egen nettside; karllagerfeldhotels.com, så det blir vel ikke alt for lenge til vi får se et Karl Lagerfeld-hotell. 

Allerede har 83-åringen fått prøvd seg på ulike hotellprosjekter. Han har nemlig designet basseng- og loungeområdet til Hotel Métropole Monte-Carlo, suiter på Parisian Hotel de Crillon, og pusset opp lobbyer i Miami og Toronto. Dette ga han nok mersmak, og når Karl Lagerfeld får lyst på noe, så gjør han det! Det har vi nemlig et levende bevis på. En stund tilbake passet Lagerfeld på katten til en venn, og da han kom tilbake fra ferie sa Lagerfeld at han ikke kom til å få tilbake katten fordi han hadde blitt så glad i han. Katten, som han ga navnet Choupette, ble kjent over hele verden, og går også igjen i Lagerfelds design. Det blir derfor spennende å se hva slags design han går for i hotellene sine. 

CHOUPETTE: Karl Lagerfeld tok rett og slett katten sin fra en venn. Foto: Afp
CHOUPETTE: Karl Lagerfeld tok rett og slett katten sin fra en venn. Foto: Afp Vis mer

Mange kjendisvenner

Visningene til Chanel og Fendi er gang på gang stjernespekket, og Lagerfeld har iløpet av karrieren sin også valgt ut visse modeller som har blitt tatt ekstra inn i varmen. Blant dem er Cara Delevingne (24) og Kendall Jenner (20). I tillegg er det også flere stjerner som fronter Chanel. Kristen Stewart (26) og Lily Rose Depp (17) er blant jentene som stadig er kledd i Chanel fra topp til tå. 

Visningene til Lagerfeld er også blant de mest spektakulære. Hvem kan vel glemme flyplassen han lagde til Chanels visning ett år tilbake? Eller da han og Fendi stengte den ikoniske Trevifontenen for å feire Fendis 90 år med en episk visning? Han vet hva han holder på med, så nå gjenstår det bare å se hvordan hotellene hans blir. Og vi tror nok at det blir ganske spektakulært også. 

FASJONABLE VENNER: Du skal ikke se bort i fra at Kardashian/Jenner-klanen vil benytte seg av Lagerfeld-hotellet.  Foto: Scanpix
FASJONABLE VENNER: Du skal ikke se bort i fra at Kardashian/Jenner-klanen vil benytte seg av Lagerfeld-hotellet. Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer