Bik Bok

Snart kommer dette i butikk

Bik Boks nye Never Denim-kolleksjon lanseres på torsdag!

I BUTIKK TORSDAG 14. AUGUST: Den første delen av Never Denim Collection kommer i utvalgte Bik Bok-butikker og på nett førstkommende torsdag.  Foto: Bik Bok/Never Denim
I BUTIKK TORSDAG 14. AUGUST: Den første delen av Never Denim Collection kommer i utvalgte Bik Bok-butikker og på nett førstkommende torsdag. Foto: Bik Bok/Never Denim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli ble det kjent at Bik Boks populære jeansmerke – Never Denim, kommer med en helt egen kleskolleksjon.

Med skreddersydde plagg i materialer som kashmir, ull, semsket skinn og lær, beskriver kleskjeden Never Denim Collection som «en kolleksjon for den mote- og kvalitetsbevisste unge kvinnen, der Skandinavisk design på sitt beste er i fokus».

Bik Bok slipper en ny Never Denim Collection hver sesong. Og først ut er altså høstkolleksjonen for 2014. 

DESIGNERNE: Martin Gustafsson og Jenny Møller Warmedal har designet den nye Never Denim-kolleksjonen.  Foto: Bik Bok/Never Denim
DESIGNERNE: Martin Gustafsson og Jenny Møller Warmedal har designet den nye Never Denim-kolleksjonen. Foto: Bik Bok/Never Denim Vis mer

Denne kolleksjonen kommer i tre deler, hvor første lansering skjer i cirka 50 Bik Bok-butikker rundt om i landet og på nett førstkommende torsdag, 14. august.LES OGSÅ: Slik blir høsten hos Lindex

En mer eksklusiv kolleksjon

KK.no fikk ta en sniktitt på den nye kolleksjonen, som er et designsamarbeid mellom Bik Boks produktsjef og designer Martin Gustafsson og Jenny Møller Warmedal. 

YTTERJAKKER: Disse to jakkene har designerne stor tro på for den kommende høsten og vinteren.  Foto: KK
YTTERJAKKER: Disse to jakkene har designerne stor tro på for den kommende høsten og vinteren. Foto: KK Vis mer

Blant nøkkelplaggene er jakker og kåper i ull, skinn og kashmir, store, strikkede gensere og cardigans, kjoler og topper i silke, blyantskjørt, korte skinnskjørt, høyhalsede tettsittende kjoler, samt skjorter og ulike t-skjortemodeller.
- Tanken var å lage en kolleksjon som er litt mer eksklusiv, med fokus på god kvalitet og klassiske, stilsikre plagg, forteller de to designerne:

- Vi ville gjerne lage noe som kan lokke litt eldre og mer moteinteresserte kunder. Og det føler vi at denne kolleksjonen vil.

SKINN OG STRIKK: Kolleksjonen har flere skinnplagg - og mye strikk.  Foto: KK
SKINN OG STRIKK: Kolleksjonen har flere skinnplagg - og mye strikk. Foto: KK Vis mer

- Det går mye i rene linjer og gode kvalitetsmaterialer, og plaggene er laget med tanke på at du skal kunne bruke dem flere sesonger. De er trendy, men i klassiske snitt, så de vil holde seg i motebildet.

Mørkeblått og svart

I tillegg til ytterjakker – som saueskinnsjakker, dunjakker, kåper og skinnjakker, er det mye strikk som går igjen i kolleksjonen – både i kortere utgaver med dyp v-utringing, lengre i røffere materialer og i vestvarianter.  

- Genserne med dyp utringning er perfekte å ha en lekker body eller kul sports-bh under, sier Møller Warmedal.

Designeren har også stor tro på kombinasjonen mørkeblått og svart denne sesongen. 

- Navy (mørkeblått) og svart er veldig riktig i høst, og gjerne da i kombinasjon med varme toner – som brunt, forklarer hun. 

LES OGSÅ: Lei jeans som sagger i rumpe og knær?

Ikke grusomt dyrt

Prisene på plaggene ligger på mellom 199 kroner og opp til 2499 kroner for yttertøy, og skal som nevnt både selges på nett og i Bik Bok-butikker hvor de har Never Denim. 

Dette er imidlertid en litt mer eksklusiv kolleksjon, og dermed vil plagg kunne bli fort utsolgt. 

- Ja, det skal jo være litt unikt og, så vi har ikke bestilt opp så voldsomt mye av hvert plagg. Det vil jo kanskje være litt mer på nettet, men tanken er at ikke alle skal ha det samme, forklarer Gustafsson: 

- Men, dette vil jo bli regelmessige kolleksjoner. Så det kommer inn nye ting ganske ofte. 

OBS. Neste del av høstkolleksjonen kommer i uke 37, mens siste slippes i uke 43. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer