Vesker

Snart skjer det noe med veskene

Og det kan skyldes den store iPad-suksessen...

PRAKTISK: Stor skulderveske fra Gant, med plass til både laptop og iPad. Foto: Per Ervland
PRAKTISK: Stor skulderveske fra Gant, med plass til både laptop og iPad. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hva foretrekker du?

KK.no har allerede fått en sniktitt på høstens heteste trender under den såkalte presseuken i Oslo. Og én av tingene vi merket oss var at veskene forandrer seg til neste sesong. Og da snakker vi ikke først og fremst om farger og materialer – men om størrelsen.Så det er bare til å forberede seg. Neste sesong kommer de store veskene tilbake.SE OGSÅ: Trendy vesker under 200 kroner

iPad påvirker motebildet

- Ja, en tydelig trend til høsten er at det er mer størrelse på veskene enn før, forteller Samira Shahabian, stylist/makeupartist og moteansvarlig hos Spalt PR, til KK.no. - Hvorfor tror du veskene er blitt større?- I klesveien har oversized plagg lenge vært en trend, og da er det naturlig at dette også kommer til veskemoten, til og med clutchene er blitt større. Oversized vesker gjør det jo også enklere å bære med seg laptopen og iPaden, noe som gjør det mer praktisk.SE OGSÅ: Hvis du kun skal ha én designerveske, da bør du velge denne(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Andre hovedtrender

Andre tydelige nøkkeltrender når det gjelder høstens vesker er colourblocking, som det er mye av i vår.- Colourblocking fortsetter, både i klesveien og når det kommer til tilbehør. Designere som Jil Sander og Dolce & Gabbana viser fargesterke vesker i sine høstkolleksjoner. Se catwalkbilder her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer