Sneakers

Sneakers har aldri vært så glamorøst!

Denne sesongen gjorde Chanel sneakersene glamorøse og elegante ved å kombinere de med ballkjoler i tyll og glitter. Gjør som motehuset og kombiner en glamorøs styling med fargerike sneakers!

Sneakers har aldri vært så glamorøst!
Publisert
Sist oppdatert
Sneakers har aldri vært så glamorøst!

SHOP SKOENE: 1. Fra Zara, kr 679. 2. Fra Nike Air Max via net-a-porter.com, ca. kr 1950. 3. Fra Nike, kr 1080. 4. Fra Lanvin via mytheresa.com, ca. kr 4700. 5. Fra Jeffrey Campbell, kr 1349. 6. Fra Oill, kr 749. 7. Fra DNA-Roots, kr 599. 8. Fra Stella McCartney for Adidas, kr 1400. Foto: Produsentene, Mytheresa.com.

Les også: Dette er sesongens heteste skotrender!

STILTIPS:

Impregner sneakersene med en skinnspray før du tar dem i bruk for å unngå at de blir seende slitte og matte ut. Det skal ose av stil og klasse av antrekket, selv om du går i sneakers. Chanel-looken får du ved å kombinere et par iøynefallende sneakers med en florlett kjole eller et transparent skjørt. Tenk tyll, glitter og mismatch om du ønsker å dra den helt ut, som Chanel. Du kan gjerne bruke en skinnjakke og en enkel T-skjorte for å skape en mer edgy og hverdagsvennlig look.

AN NATHALIE HELGERUD

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer