New York Fashion Week

Snekkerbeltet er blitt trendy

Sett på Vera Wang-visningen under New York Fashion Week.

FIFFIG DETALJ: Plagg i feminine snitt og materialer, ble stylet med disse «beltene», som blant annet kan minne om et typisk snekkerbelte, hvor håndtverkere oppbevarer diverse verktøy. Wangs versjon har kanskje ikke plass til noen hammer, men en leppestift kan fint få ligge i en av lommene. Foto: All Over Press
FIFFIG DETALJ: Plagg i feminine snitt og materialer, ble stylet med disse «beltene», som blant annet kan minne om et typisk snekkerbelte, hvor håndtverkere oppbevarer diverse verktøy. Wangs versjon har kanskje ikke plass til noen hammer, men en leppestift kan fint få ligge i en av lommene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
New York Fashion Week er i full gang, og catwalken fylles av klær fra kjente motehus.

Et av høydepunktene under NYFW har vært visningen til den anerkjente designeren Vera Wang.

SE OGSÅ: Signaturkjolen til Victoria Beckham

Hun er mest kjent for sine elegante aftenkjoler og brudekjoler, og har blant annet dukket opp i TV-serien Gossip Girl hvor hun var den utvalgte til å designe brudekjolen til karakteren Blair Woldorf, som blir spilt av Leighton Meester.

Kolleksjonen for FW 2012 besto også av feminine, delikate kjoler, men det var noe helt annet som satte sitt preg på visningen. Flere av modellene hadde nemlig et slags belte med lommer, som kunne minne mye om et snekkerbelte, eller en avklipt bukse, brukt som detalj.

(Artikkelen fortsetter under bildet).


Tilbakekommende trend

Rumpetasken, som de fleste forbinder med 80-, 90-tallet og turister, kom tilbake i motebildet for to år siden, og ble også flittig brukt av bloggere og andre motebevisste jenter i fjor sommer.

Nå kan det se ut til at detaljen Vera Wang presenterte i går er en ny versjon av rumpetaska, bare ikke fullt så prangende som det vi er vant med. « Lommene» modellene bar, kom i ulike farger og stoffer, for at de skulle matche resten av antrekket.

Ellers var kolleksjonen forholdsvis fargerik, i forhold til hva høstkolleksjoner ofte er. Rødt, pudderfarger og lyse blåtoner gikk igjen, og transparente materialer var å se i flere av plaggene, både i form av kjoler og bluser.

ULIKE VARIANTER: Lommene var plassert på hoftene til modellene, og var i ulike farger og stoffer, for at det skulle matche resten av antrekket.  Foto: All Over Press
ULIKE VARIANTER: Lommene var plassert på hoftene til modellene, og var i ulike farger og stoffer, for at det skulle matche resten av antrekket. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer