Alexander Wang

Sniktitt på Alexander Wangs H&M-kolleksjon!

Snart kommer Alexander Wangs kolleksjon for kleskjeden H&M i butikk, og vi gir deg en eksklusiv sniktitt på hva kolleksjonen byr på.

Sniktitt på Alexander Wangs H&M-kolleksjon!
Publisert
Sist oppdatert

Supermodellene Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Isabeli Fontana and Natasha Poly represtenterer fire forskjellige sportsgrener i kampanjen for Alexander Wang X H&M. Wang har uttalt at den sporty motestilen stadig blir mer akseptert som hverdagsmote, noe som er tydelig i den kommende kolleksjonen. 

Sniktitt på Alexander Wangs H&M-kolleksjon!

WANG-KVINNEN: Kampanjebildene for Alexander Wang X H&M gir oss følelsen av at Wang-kvinnen er sporty, tøff og uovervinnelig. Foto: Mikael Jansson / H&M.

Linjene mellom herremote og kvinnemote blir mer og mer diffuse, og mange av plaggene i Wangs kolleksjon for H&M inneholder samme design, med små forskjeller for kvinne- og herrelinjene.

Sniktitt på Alexander Wangs H&M-kolleksjon!

SPORTY MENN: Fotballspilleren Andy Carroll og kickbokseren Rivaldino dos Santos stilte som modeller i Wangs kolleksjon for H&M, og gir kampanjebildene en genuin sportsånd over seg. Foto: Mikael Jansson / H&M.

 

Kolleksjonen Alexander Wang X H&M slippes i utvalgte butikker og i nettbutikken  6. november.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer