Vis mer

Alexander Wang

Sniktitt på Alexander Wangs H&M-kolleksjon!

Snart kommer Alexander Wangs kolleksjon for kleskjeden H&M i butikk, og vi gir deg en eksklusiv sniktitt på hva kolleksjonen byr på.

Publisert

Supermodellene Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Isabeli Fontana and Natasha Poly represtenterer fire forskjellige sportsgrener i kampanjen for Alexander Wang X H&M. Wang har uttalt at den sporty motestilen stadig blir mer akseptert som hverdagsmote, noe som er tydelig i den kommende kolleksjonen. 

Vis mer

WANG-KVINNEN: Kampanjebildene for Alexander Wang X H&M gir oss følelsen av at Wang-kvinnen er sporty, tøff og uovervinnelig. Foto: Mikael Jansson / H&M.

Linjene mellom herremote og kvinnemote blir mer og mer diffuse, og mange av plaggene i Wangs kolleksjon for H&M inneholder samme design, med små forskjeller for kvinne- og herrelinjene.

Vis mer

SPORTY MENN: Fotballspilleren Andy Carroll og kickbokseren Rivaldino dos Santos stilte som modeller i Wangs kolleksjon for H&M, og gir kampanjebildene en genuin sportsånd over seg. Foto: Mikael Jansson / H&M.

 

Kolleksjonen Alexander Wang X H&M slippes i utvalgte butikker og i nettbutikken  6. november.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer