Ellos

Sofias brudekjoledesigner lanserer samarbeid med nettbutikk

Ellos lanserer kolleksjon med Ida Sjöstedt Få en sniktitt her!

ELLOS: Nettbutikkgiganten Ellos lanserer kolleksjon i samarbeid med den svenske designeren Ida Sjöstedt. Foto: Ellos
ELLOS: Nettbutikkgiganten Ellos lanserer kolleksjon i samarbeid med den svenske designeren Ida Sjöstedt. Foto: Ellos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange spekulasjoner rundt hvem som kom til å designe brudekjolen til prinsesse Sofia (31) som giftet seg med den svenske prinsen Carl Philip (36) i fjor sommer. Designer Ida Sjöstedt ble tidlig nevnt, og det skulle vise seg å stemme. 

Å få en egendesignet kjole av svenske Sjöstedt er det ikke mange av oss som har mulighet til. Men nå skal designeren lansere en kolleksjon sammen med Ellos! Kolleksjonen har fått tittelen «La Vie en Rose» og plaggene og accessoirene består av materialer som blonder, chiffon og sateng. I tillegg vil kolleksjonen komme i størrelser fra 34-52! Sjöstedt har også laget både sko og innredning og sier hun syns det var morsomt å prøve seg på nye produkter.

- Jeg har alltid vært interessert i å lage både innredning og sko, så dette føltes som en artig utfordring. Jeg hadde også lyst til å jobbe med plusstørrelser, siden dette er noe jeg har savnet i egen kolleksjon, men ikke hatt muligheten til å utvikle foreløpig, sier Sjöstedt.

Kolleksjonen består av sju kjoler, to kåper og tre par sko, en clutch, et brett og et duftlys. Saken fortsetter under annonsen.

- Vi på Ellos er stolte og glade for at samarbeidet med Ida kan tilby kundene våre en herlig kolleksjon som er størrelsesmessig tilgjengelig for alle Nordens kvinner, sier Li Gadd Dackås, designersjef for Ellos motekolleksjoner. 

GIFTET SEG: Prins Carl Philip og hans Sofia giftet seg 13 juni i fjor.  Foto: DPA
GIFTET SEG: Prins Carl Philip og hans Sofia giftet seg 13 juni i fjor. Foto: DPA Vis mer

Kolleksjonen slippes i april, men allerede nå kan du få en titt på hva du har i vente!

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer