Solbriller

Solbrillene som er snille mot lommeboka og perfekte til ansiktet

Hvem vil vel ikke ha litt å velge mellom?

SOLBRILLER: Bloggeren Aimee Song går for et par iøynefallende solbrilleren denne sommeren. Hvis du vil gjøre det samme, trenger det absolutt ikke koste mye! Foto: Splash News
SOLBRILLER: Bloggeren Aimee Song går for et par iøynefallende solbrilleren denne sommeren. Hvis du vil gjøre det samme, trenger det absolutt ikke koste mye! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange velger å investere i et par solbriller når sommeren melder sin ankomst. Forskjellen på en kostbar og rimelig solbrille er ofte den optiske kvaliteten i glasset og materialet i solbrillen. Men det har seg jo faktisk sånn at en billig solbrille også kan være minst like bra som en dyr en. 

- Alle solbriller skal beskytte for skadelige UV-stråler - og de skal være merket! Da beskytter de bra uansett pris på solbrillen, har Jan Terje Årset, optometrist hos Brillehjørnet Lillehammer, tidligere fortalt KK.no.

I tillegg handler det jo også om vi kanskje bare har lyst på flere muligheter. Hvem vil vel ikke ha et par solbrillepar å velge mellom? Vi har funnet frem noen budsjettvennlige solbrillefavoritter i bildekarusellen under. Disse passer perfekt i sommer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer