Hatt

Solhatten - sommerens must

Den er både stilig og smart å bruke.

DAME FOR SIN HATT: Fergie følger trenden og beskytter ansiktet med en solhatt. Foto: All Over Press
DAME FOR SIN HATT: Fergie følger trenden og beskytter ansiktet med en solhatt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva er sommerens viktigste tilbehør?

Du tenker sikkert at det viktigste er fine solbriller - finn solbrillene som kler deg best her - og det har du for så vidt rett i, for solbriller er viktige for å beskytte øynene. Men solbrillene går i par med solhatten, som er et must i år, og sørger for å sette prikken over i'en på sommergarderoben din.

Solhattene kommer i mange varianter - fra de klassiske og elegante, til de cowboyaktige, til de stilrene og maskuline. Det er opp til deg å velge hvilken du synes du kler best.

Det beste er at en solhatt ikke gjør nevneverdig innhogg i klesbudsjettet ditt. Du får en finfin solhatt fra hundrelappen og oppover.

LES OGSÅ: 30 fine sandaler

Gjør huden en tjeneste

Trenger du enda en grunn til å skaffe deg en solhatt? Vel, den er veldig praktisk, og hjelper til å skygge for ansiktet, slik at du ikke overeksponerer huden for solens stråler. Vi vet hva det kan føre til - solbrenthet, pigmentflekker og rynker.

Når det er sagt, så oppfordrer vi deg til alltid å ha en solkrem i veska selv om du investerer i en solhatt. Pass også på at du velger en solkrem som er bra for huden din.

LES OGSP: Det holder med faktor 15

Style den selv

Mange av solhattene kommer allerede med pynt i form av et tøybelte. Husk at du lett kan bytte det ut med noe annet, for eksempel et skjerf du liker spesielt godt. Du kan også dandere stråhatten med pynt o form av blomsternåler eller sløyfer. Bruk fantasien!

Se solhattene kjendisene velger, og et utvalg av solhattene på markedet i bildespesialen:Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer