Hatt

Solhatten - sommerens must

Den er både stilig og smart å bruke.

DAME FOR SIN HATT: Fergie følger trenden og beskytter ansiktet med en solhatt. Foto: All Over Press
DAME FOR SIN HATT: Fergie følger trenden og beskytter ansiktet med en solhatt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva er sommerens viktigste tilbehør?Du tenker sikkert at det viktigste er fine solbriller - finn solbrillene som kler deg best her - og det har du for så vidt rett i, for solbriller er viktige for å beskytte øynene. Men solbrillene går i par med solhatten, som er et must i år, og sørger for å sette prikken over i'en på sommergarderoben din.Solhattene kommer i mange varianter - fra de klassiske og elegante, til de cowboyaktige, til de stilrene og maskuline. Det er opp til deg å velge hvilken du synes du kler best.Det beste er at en solhatt ikke gjør nevneverdig innhogg i klesbudsjettet ditt. Du får en finfin solhatt fra hundrelappen og oppover.LES OGSÅ: 30 fine sandaler

Gjør huden en tjeneste

Trenger du enda en grunn til å skaffe deg en solhatt? Vel, den er veldig praktisk, og hjelper til å skygge for ansiktet, slik at du ikke overeksponerer huden for solens stråler. Vi vet hva det kan føre til - solbrenthet, pigmentflekker og rynker.Når det er sagt, så oppfordrer vi deg til alltid å ha en solkrem i veska selv om du investerer i en solhatt. Pass også på at du velger en solkrem som er bra for huden din.LES OGSP: Det holder med faktor 15

Style den selv

Mange av solhattene kommer allerede med pynt i form av et tøybelte. Husk at du lett kan bytte det ut med noe annet, for eksempel et skjerf du liker spesielt godt. Du kan også dandere stråhatten med pynt o form av blomsternåler eller sløyfer. Bruk fantasien!Se solhattene kjendisene velger, og et utvalg av solhattene på markedet i bildespesialen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer