Artikkelen kan inneholde annonselenker

Solkremene som beskytter best

Solkrem er den viktigste beskyttelsen mot hudkreft og aldringstegn.

SOLKREM: Mye har skjedd med solkrem de siste årene, sofistikerte formler gjør dem til en fryd å bruke FOTO: Bottega Veneta
SOLKREM: Mye har skjedd med solkrem de siste årene, sofistikerte formler gjør dem til en fryd å bruke FOTO: Bottega Veneta Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi går mot varmere tider og høyere UV-stråling. Det betyr at det er enda viktigere å beskytte seg godt mot solens stråler enten du skal kose deg hjemme eller planlegger tur til "syden".

Den beste grunnen til at man bør beskytte seg er for å unngå hudkreft, men en god bonus er at man beskytter huden mot aldringstegn som linjer, rynker, pigmentering og andre solskader.

Solen er den eksterne faktoren som påvirker huden vår mest og den beste beskyttelsen får man ved å bruke antioksidanter, som for eksempel C-vitamin i et serum, i kombinasjon med solkrem.

Unngå uren hud ved bruk av solkrem

Det er mange som kvier seg for å bruke solkrem, fordi man opplever å få kviser. Det beste man kan gjøre for huden er å rense den mildt, men godt, dette gjelder spesielt når man bruker solkrem. Bruk gjerne en oljebasert rens, etterfulgt av en rens som passer hudtypen. For hudtyper som er disponert for kviser er en rens med salisylsyre et veldig godt valg for å motvirke kviser.

Noen av sesongens beste solkremer

Det er lurt å bruke en høy faktor, rett og slett fordi man sjelden smører seg så godt at man får den faktoren som står på produktet. Om man bruker SPF50 er man dermed sikret å få god beskyttelse, samtidig som man kan få farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer