Artikkelen kan inneholde annonselenker

Solkremene som gir beskyttelse, glød og jevnere hudtone

Solkrem kan være den perfekte erstatning for BB/CC-krem på sommeren.

SOLKREM: Det viktigste er å finne en solkrem man liker, og faktisk bruker, hele sommeren FOTO: heltkrem.no
SOLKREM: Det viktigste er å finne en solkrem man liker, og faktisk bruker, hele sommeren FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Alle som bruker penger på hudpleie vet at solkrem er forsikringen, som beskytter investeringen og effekten av alle serum og hudpleieprodukter vi bruker. Det er rett og slett det viktigste produktet i rutinen.

Allikevel er det notorisk vanskelig å finne en solkremfavoritt. Den gode nyheten er at det i år er flere spennende nyheter i solkremkategorien, som både gir beskyttelse, glød og jevnere hudtone!

Her er våre favoritter:

Korres Red Grape Sheer Glow SPF 50 kommer ut som en beige, lett krem, den smøres lett inn i huden og absorberes relativt fort. Solkremen inneholder ingredienser som motvirker kviser og linjer i tillegg til å beskytte godt mot UVA-stråler som er spesielt greit å tenke på om man sliter med pigmentering. Kremen gir en nydelig glød til huden og jevner ut hudtonenen.

Korres Red Grape Sheer Glow SPF 50
Korres Red Grape Sheer Glow SPF 50 Vis mer

Suntique «I’m Tone Up Multibase» SPF 50 har en lett kremet konsistens som er lett å smøre ut. Produktet har en lys ferskenfarget som tilpasser seg hudtonen når den påføres. Kremen er super under sminke og gir en nydelig glød.

Suntique «I’m Tone Up Multibase» SPF 50
Suntique «I’m Tone Up Multibase» SPF 50 Vis mer

Priori Tetra FX251 SPF 50 Color Guide er en farget solkrem med mineralfiltre. Den er lett farget og har en fin, kremet konsistens som jevner ut hudtonen og gir en naturlig glød til huden. Formelen inneholder også antioksidanter og DNA-reparerende enzymer som motvirker aldring forårsaket av eksterne faktorer.

Priori Tetra FX251 SPF 50 Color Guide
Priori Tetra FX251 SPF 50 Color Guide Vis mer

Origins GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40 er en lett fuktighetsgivende krem, som er farget og jevner ut hudtonen i tillegg til å beskytte mot UV-stråler. Denne kremen kan brukes istedenfor fuktighetskrem på sommeren, i tillegg til at den kan erstatte BB/CC-krem, fordi den har en farge som gir masse liv og glød til huden.

Origins GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40
Origins GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40 Vis mer

Neostrata Sheer Physical Protection SPF50 er en solkrem med mineralfiltre og superlett konsistens. Formelen er beige og gir en utjevnende effekt på huden, samtidig som den gir glød. Produktet inneholder også antioksidanter, som beskytter mot UV-skader, samt PHA som styrker hudbarrieren.

Neostrata Sheer Physical Protection SPF50
Neostrata Sheer Physical Protection SPF50 Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer