<strong>KLASSISK:</strong> Sarah Jessica Parker har gått for en klassisk stil, og Trendtoppen-brukerne elsker det.  Foto: All Over Press
KLASSISK: Sarah Jessica Parker har gått for en klassisk stil, og Trendtoppen-brukerne elsker det. Foto: All Over Press Vis mer

Trendtoppen

- Som å se Ronaldo score

Leserne elsker Sarah Jessica Parkers stil, men vet ikke helt hva som gjør den så genial.

Publisert
Sist oppdatert
Du skal ikke se bort fra at Sarah Jessica Parker, ofte bare kalt SJP, har plukket opp noen tips fra motegeniet bak rollefiguren Carrie i Sex og singelliv.

Også privat scorer skuespilleren høyt hos Trendtoppens lesere. Hele 83 prosent elsker hennes siste antrekk.

Klassisk kjole og kåpe

Sex og singelliv-skuespilleren ankom nylig en tilstelning i Washington DC i knelang, svart kåpe med skulderputer og kongeblå kjole med mye vidde nederst i skjørtekanten.

LES OGSÅ: 100 kjoler til festsesongen

Nettopp kjolen og kåpa får mye skryt på Trendtoppen.

– Nydelig, utrolig fint snitt på kjolen og kåpen, skriver Tulla, som også mener SJP kombinerer fargene på en fin måte.

– Håret er kjempefint, legger hun til.

LES OGSÅ: Få stilen fra Sex and the City 2

Hva tilbehør angår har Sarah Jessica valgt seg et klassisk perlekjede og grå plattformpumps.

<strong>SKUDDFARLIG KJEKKAS:</strong> Real Madrids Cristiano Ronaldo er livsfarlig foran mål - omtrent som Sarah Jessica Parker foran klesskapet. Foto: All Over Press
SKUDDFARLIG KJEKKAS: Real Madrids Cristiano Ronaldo er livsfarlig foran mål - omtrent som Sarah Jessica Parker foran klesskapet. Foto: All Over Press Vis mer

Genial som hvem, sa du?

– Wow! Dette er dame med sans og klasse, nydelige farger og matching av kjole og kåpe, skriver Hansi og trekker paralleller vi ikke er vant med i moteverdenen:

– Ikke rart hun har blitt fashionguru, blir omtrent som å se en scoring av Ronaldo, vi gjenkjenner genialiteten men vet ikke helt hva det kommer av.

Leserne Stines og Modesty kunne ikke vært mer enig. De elsker den ladylike stilen.

– Classy og elegant antrekk. Stilig satt sammen og fine farger, oppsummerer Tess.

LES OGSÅ: Se kjolene fra premieren på Sex and the City 2

Treffer - ALLTID

Parallellen til den portugisiske stjernespilleren tyder på kjennskap til både fotball og mote, for akkurat som Sarah Jessica Parker er Cristiano Ronaldo treffsikker om dagen. Han har scoret i de fem siste kampene han har spilt for Real Madrid og landslaget.

Du vet det er fare for mål når Ronaldo bøyer seg ned og plasserer ballen i gresset, rygger langsomt bakover og stiller seg opp, bredbeint og som om begge hendene er klare til å gripe hver sin pistol – akkurat som en cowboy i Ville Vesten.

Det er kanskje ikke sånn Sarah Jessica Parker ser ut når hun stiller seg foran klesskapet for å plukke ut dagens antrekk, men hun er minst like skuddfarlig og treffsikker.

Hele 50 av SJPs antrekk gjennom tidene ligger på Trendtoppen. Elsk eller hat?


Noen er mer skeptiske

Likevel sitter ikke alle skuddene rett i krysset, verken for fotballspilleren eller skuespilleren.

Luella synes kjolen ser fin ut, men mener resten av antrekket holder til et «OK».

– Synes ikke SJP er så unik som stilguru, men jeg syns hun bringer friskhet og femininitet i inspirasjonen hun gir. Hun er godt over 40, ikke klassisk pen - og allikevel: Til og med fjortissjenter vil være som henne... skriver Luella.

Avia er også blant de mer tvilende leserne:

– Jeg likte kåpen og skoene, men ikke kjolen under noe særlig. Synes heller ikke det er genialt. Jeg skjønner ikke helt det store wow med klesstilen hennes er, skriver Avia.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer