Sommer 2012

Sommerblusen alle kvinner bør ha

Slik blir du hverdagsfin som Hilary Swank.

SOMMERFIN: En fin, hvit bluse er alt du trenger i sommer. Bruk den til dine yndlingsjeans - og voilà! Foto: All Over Press/Produsentene
SOMMERFIN: En fin, hvit bluse er alt du trenger i sommer. Bruk den til dine yndlingsjeans - og voilà! Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Hilary Swank fyller 38 år neste måned, men hun så ikke eldre ut enn en tenåring da hun gikk gatelangs i Beverly Hills,» skriver Daily Mails motenettsted (ekstern lenke).

Vi i KK.no kunne ikke ha vært mer enige. Er det rart hun smiler, så bra hun ser ut i den søte, hvite blusen sin!

Skuespilleren hadde på seg smale, rette jeans og et par ballerinasko for anledningen - den perfekte kombinasjon for en feminin blondebluse.

LES OGSÅ: Legg merke til denne blusen

Blusen gjør deg yngre

Den britiske nettavisen sparer ikke på rosen:

«Den enkle blusen hennes - en vakker, gjennomsiktig bomullsbluse med empireliv, korte ermer og blonder - fikk henne til å se halvparten så gammel ut.»

Det er faktisk ikke mer enn en enkel blondebluse som skal til i sommer. Den har noe uskyldig og feminint ved seg, samtidig som at den gir et ungdommelig preg.

Heldigvis er det enkelt å kopiere stilen. Alt du trenger er et par smale jeans eller shorts, så er du klar! Funker like bra til jobb som til hverdags.

Det geniale med å bruke jeans til en slik bluse, er at det gjør antrekket litt tøffere og ikke bare sukkersøtt. La blusen få all oppmerksomheten alene.

Finn favoritten din her:


LES OGSÅ: Bare én bukse er nok

Blusefest i Hollywood

Hilary Swank er ikke alene om å være svak for bluser. Kjendiser som Lauren Conrad, January Jones og Katie Holmes sverger også til hvite bluser i hverdagen.

Se hvordan de styler blusene sine her:
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer