Tilbehør

Sommerens beste tilbehør

Skoene, veskene, hatten, smykkene og solbrillene. Alt du trenger i sommergarderoben.

TEFT FOR TILBEHØR: Elsker du roser, steiner eller gull? Ta en titt i bildeserien lenger ned i saken.
TEFT FOR TILBEHØR: Elsker du roser, steiner eller gull? Ta en titt i bildeserien lenger ned i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du trenger ikke strippe ned på stæsjet selv om det er årstiden for å være lettkledd. En florlett og enkel sommerkjole, shorts eller skjørt kan nå nye høyder med et par elegante sandaler, en kul hatt og den riktige vesken.Med et godt utvalg av tilbehør kan du dessuten leke deg med ulike stilarter også, enten du vil gå for rock'n roll, 70-talls hippie eller den franske riviera-stilen.

Sommerens trender

I år et det knalle farger som korall, turkisblått, gult, grønt og rødt som går igjen. Selv slangeskinnspynten er dyppet i fargebad. Safaristil og mote inspirert av 1980-tallet er også hot. Bllomste og mønster er dessuten helt riktig.

Detaljene som gjør hver dag til en sommerfest

Sexy sommersandaler

Sandalene skal være alt fra greskinspirert til rocka og røffe og i 70-tallsstil. De har også gjerne detaljer som steiner, nagler og frynser, og kan brukes til alt.

Fargerikt fottøy

Andre sko som er trendy nå, er korallfargede pensko med blomsterdryss, snuppete pumps i 50-tallsstil med Betty Boop-inspirerte tegninger og ballerinasko. De er friske, fargerike og fasjonable, og ikke så rent lite frekke.Skyhøye hæler er dessuten en slager, og er i enkelte tilfeller som smykker å regne. Men det finnes også flotte sko med lav hæl, se bare her.

Masse detaljer

For deg som elsker det lille ekstra, er det ellers mer enn nok å velge mellom. Alt fra sko med hjertepynt, til vampete blondeskoletter og pumps med dyretrykk.
  • Les også: Skoene du ikke tryner i
  • Eller hva med sko cherise-, fuksiarosa eller andre knalle farger. Synes du det blir i overkant, er det fortsatt trendy med klassiske sko for deg som ønsker det sobert og enkelt.

    Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.