Bademote

Sommerens fineste badetøy

Det kan du få tak i allerede nå.

NOE FOR ENHVER: Årets badetøy kommer i mange forskjellige stiler og modeller. Mer info, priser og mer badetøy ser du i bildeviseren under. Foto: Produsentene
NOE FOR ENHVER: Årets badetøy kommer i mange forskjellige stiler og modeller. Mer info, priser og mer badetøy ser du i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er kanskje ikke akkurat badetemperaturer i vannet helt ennå, men det betyr ikke at du må vente med å kjøpe badetøy.

De fineste bikiniene og badedraktene forsvinner først, så da er det gjerne lurt å ta en tur innom butikken nå. Årets badetøy er nemlig allerede begynt å komme inn.

LES OGSÅ: Finn badetøy til din figur

Årets trender

Badetøymoten anno 2011 gjenspeiler selvsagt flere av årets hovedtrender.

Det blir neonfarger som hos Burberry Prorsum og knallfarger som hos Jil Sander. Det blir maritiminspirert som hos Dior, sebraprint som hos Viktor & Rolf og hvitt som hos Dolce & Gabbana. Mad Men-trenden og det pinup-inspirerte badetøyet fortsetter også.

Se store bilder av kjøpetips her:


Hva passer deg?

Men husk: Det viktigste i jakten på den perfekte bikinien eller badedrakten er å ta hensyn til egen stil og kroppsfasong – ikke trender.

Hvordan du finner badetøy til din figur får du råd om i denne artikkelen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer