SANDALER TIL ALLE: Mer informasjon, priser og flere sandaler ser du i bildeviseren under. Foto: Produsenten
SANDALER TIL ALLE: Mer informasjon, priser og flere sandaler ser du i bildeviseren under. Foto: Produsenten Vis mer

Sko

Sommerens fineste sandaler

Disse 30 sandalene er så fine at de ikke trenger høye hæler.

Publisert


Stem her!

Sjekker du hvilke materialer skoen er laget av før du kjøper?Endelig har varmegradene fått fart på seg, og tiden er definitivt inne for vårens skjønneste ballerinasko. Ja, du har kanskje til og med vært ute og viftet tærne allerede?

Et par lave sandaler er et must i sommergarderoben, og er nok et av det mest anvendelige fottøyet i varmen.

Ikke bare er de komfortable å gå med, men du kan like godt bruke dem til jeans og shorts som til kjole og skjørt.

LES OGSÅ: Slik gjør du vårskoene bedre å gå i

Ja, ofte/alltid
 
41 (38%)
Nei, aldri
 
36 (33%)
Sjelden
 
16 (15%)
Av og til
 
15 (14%)

30 stilige sandaler

Utvalget i lave sandaler er stort denne sommeren - og er selvfølgelig helt i tråd med vårens store trender.

Er du ikke klar for knæsjfarger fra topp til tå, kan du begynne med føttene. Hvorfor ikke oppdatere antrekket ved hjelp av et par fargerike sandaler?

Eller du kan gå for et par i naturfarget skinn som passer nydelig til den helhvite trenden. Et annet sikkert valg er selvfølgelig også de svarte sandalene, som jo passer til alt.

Se 30 forslag her:


Husk dette før du kjøper

Uansett om du velger en sandal i skinn, skinnimitasjon eller tekstil – kan det være greit å sjekke det midterste symbolet på klistremerket som viser hvilke materialer skoen er laget av.

Innersålen bør nemlig helst ikke være syntetisk, men i skinn Spesielt i fottøy du ønsker å gå barbent i, ellers kan det fort bli klamt. Ikke særlig behagelig er det når foten glir fram og tilbake heller, og det kan gi vonde gnagsår.

Har du funnet et par du bare MÅ ha, men som har syntetisk innersåle? Da kan du prøve å unngå problemet ved hjelp av løse innleggssåler i skinn. Dette kan imidlertid være vanskelig å få til pent på enkelte modeller, som sandaler som går mellom tærne eller hvor innleggssålen vil synes veldig godt.

Flere sandalråd

Det kan også være greit å huske på at sandaler som går godt opp på ankelen kan få beina til å se kortere ut. I så fall, gå for en naturbrun modell, gjerne i nærheten av din egen hudtone, hvilket har en forlengende effekt.

Glem heller ikke solkrem. Det er fort gjort å bli solbrent på føttene de første dagene med sandaler. Den forholdsvis tynne huden på føttene er ikke akkurat det området som er mest herdet av værforholdene. Husk derfor høy solfaktor før årets «sandaldebut».

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer