Sandaler

Sommerens fineste sandaler

Vi har plukket ut noen av våre favoritter!

SANDALER: Det kan være lurt å ha et par sandaler å bytte ut hælene med i sommer. Foto: Scanpix
SANDALER: Det kan være lurt å ha et par sandaler å bytte ut hælene med i sommer. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et par sandaler hører sommeren til, og etter å ha hatt noen herlige dager fylt av sol og varme, fant vi ut at vi trenger noen nye varianter i klesskapet. I tillegg er det så godt å ha et par av dem om de høye hælene skulle bli for slitsomt en sen sommerkveld.

Det er også bra for føttene dine å få luftet seg! Stenger du dem inne for mye, kan det nemlig ha noen uheldige konsekvenser. Du kan lese mer om det her. Men akkurat nå skal vi heller tenke på det at vi skal finne det perfekte, nye sandalparet.

Så, hva er du ute etter? Det finnes nemlig mange forskjellige varianter, så her er det bare å velge og vrake. Du har som alltid den gode, gamle slippersen - som vi de siste årene har sett har gjort et stort comeback, men denne gangen i varianter med ulike materialer, metalliske versjoner og pynt i form av sløyfer. Psst: Har du hørt om «bloafers»?

Du finner også sandaler som er åpne enten foran eller bak, eller begge deler, men også espadrillosvarianten som lekkert kan knytes i ankelen og dekker samtidig både tær og hæl om du skulle ønske det. Under finner du noen av våre favoritter som er i butikkene nå. Hva går du for?

LES OGSÅ: Ukens stilcrush er Emili Sindlev! Slik stjeler du stilen hennes

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer