Vesker

Sommerens fineste vesker

De rommer alt du trenger og passer til både hverdag og ferie.

Publisert
Vi får aldri nok av vesker. Ikke bare kan de redde hele antrekket, de kan også lede til akutt hjertebank.

Hver sesong er det spennende å se hva som er det nye. Stikkord for hva som er hot å ha på armen denne våren og sommeren er 1970- og 80-tallet, folklore og chic eleganse.

Veskene er fortsatt store og romslige, men også feminine og små. Skuldervesken er dessuten en hit, såvel som clutchvesken.

 • Les også: Vesker du kan bruke hver dag

 • I feriemodus

  Nå har veskene dessuten skrudd på sommersjarmen. Designere som Mulberry og Stella McCartney frister blant annet med vesker med skyer, båter og iskrem på.

  I kjedebutikkene tilbyr de varianter med blomstermønster og perlebroderier. For ikke å glemme elleville farger og frynser, som tar oss rett med på festival.

  14 friske ferievesker
  13 veskekupp

  Men selv om vesker kan være aldri så lekre og i det mykeste og deiligste skinn: De aller færreste har råd til å bruke 25.000 kroner på èn.

  Da er det fint å vite at det finnes veldig mange varianter som ikke koster så fryktelig mye.

  Kjedebutikkene har dessuten blitt veldig proffe copycats på designerveskene stjernene bruker.

  GODE KJØP: Sjekk ut våre 13 veskefavoritter her:  Glad i farger?

  Er du forresten en av de som elsker sterke farger, kan du fryde deg over vårens fargerike vesker.

 • Les også: Vesker som fikser antrekket

 • Her går det i lakserosa, korall, mintgrønn og pasteller. Vesken skal fungere som et sukkertøy på armen, og gi vårantrekket en ekstra glød.

  Men uansett hva du gjør - her bør du IKKE sette veska di.

  FRISKE FARGER: Knalle vesker i sommerlige farger er helt riktig - her har skuespiller Ashley Tisdale en knæsj gul en på armen. Foto: All Over Press
  FRISKE FARGER: Knalle vesker i sommerlige farger er helt riktig - her har skuespiller Ashley Tisdale en knæsj gul en på armen. Foto: All Over Press Vis mer

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer