KK-tester:

Sommerens hårfjerningstrend: - Føltes som brannsår på leggene

Den nye «hårfjerningssvampen» lover rask, billig og smertefri hårfjerning. Men funker den?

KK TESTER: Sommeren er over oss og det er litt stas å kunne gjøre hårfjerningen enkel. Derfor har jeg testen en av metodene som trender på sosiale medier. FOTO: Beth-Kajsa Elveos
KK TESTER: Sommeren er over oss og det er litt stas å kunne gjøre hårfjerningen enkel. Derfor har jeg testen en av metodene som trender på sosiale medier. FOTO: Beth-Kajsa Elveos Vis mer
Publisert

Det føles litt gjentakende og nok en gang skulle si at vi pepres av trender fra histen og pisten, men det gjør det ikke mindre sant. Selv er jeg ikke bedre enn at jeg lett lar meg påvirke når algoritmene mine gjentatte ganger gir meg beskjed om at jeg aldri trenger å streve med hårfjerning igjen. For det har nemlig kommet et helt nytt og nærmest magisk produkt som skånsomt, smertefritt og ikke minst raskt skal gjøre leggene mine sommerklare.

Jeg har testet det og må samtidig advare om sterke bilder- i form av typisk nordiske legger med skrubbsår og inntakt vinterpels.

Enkel å bruke

«Crystal Hair Remover» lover smertefri og enkel bruk av vidunderet. Den fås kjøpt blant annet over nett fra Lyko, og på Normal for 87 kroner. Det er en liten pris å betale når det på pakningen står at den kan gjenbrukes i opp til ett år.

Så jeg er håpefull. På Tiktok, selve guden av tips og triks for et enklere og morsommere liv, finner jeg flere videoer som lovpriser dingsen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle den, en skrubb eller en hard svamp- men den ligner litt på noe som kunne ligget gjemt i nattbordsskuffen din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer