Badetøy

Sommerens hotteste bademote

Her er tingene du bør se etter når du skal kjøpe badetøy.

SOMMERENS BADETØY: Freshe farger og herlige mønstre er sommerens største trender på badetøyfronten. Foto: All Over Press/Produsentene/Collage: A.C.Blystad
SOMMERENS BADETØY: Freshe farger og herlige mønstre er sommerens største trender på badetøyfronten. Foto: All Over Press/Produsentene/Collage: A.C.Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sommeren er (forhåpentligvis) ikke så altfor langt unna, og det å gå til innkjøp av nytt badetøy står nok på planen for de fleste av oss.

Men hva bør du egentlig velge i år? Hvilke farger og trender dominerer? Her kommer noen gode råd, samt noen av sommerens fineste bikinier og badetøy!

LES OGSÅ: Fire steg til lekre sommerben

Fargerike

Knallfarger er superlekkert til solkysset hud, og i år kan badetøyet være i alle regnbuens farger! Gult, rosa, turkis og fersken er spesielt populære.

Både bandeau-, trekant- og spilebh-er er i motebildet, så her gjelder det å velge det du selv føler deg mest vel i. Også badedrakten er en het trend denne sommeren.

Tips! Du kan bruke bikinitoppen som en del av antrekket under transparente bluser, eller du kan bruke badedrakten som en topp for å få maks ut av badetøyet.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Stilte i bikini på festival

Mønsterfest

Lek med mønster og print for å få en fresh og sommerlig look. Se spesielt etter tropiske mønstre, blomsterprint og paisley. Du kan også gå for en maritim stil med striper og stjerner.

Tips! Du kan gjerne mikse og matche ulike topper og underdeler for å få et mer personlig uttrykk på bikinien.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Tidenes mest sexy badedrakter

Ta vare på badetøyet

Når du har funnet en bikini eller en badedrakt som du virkelig liker, er det viktig å ta godt vare på den.

Det første du må huske på å er å skylle badetøyet etter bruk – det fjerner det verste av saltvannet eller kloren. Ikke pakk bikinien inn i et fuktig håndkle, men heng den opp til tørk, da unngår du vond lukt og at badetøyet råtner.

Når du kommer hjem og skal vaske badetøyet, er det viktig at du vasker det for hånd. Maskinvask sliter mer på bikinien, og den vil falme og bli nuppete mye fortere.

LES OGSÅ: Slik løfter du rumpa innen sommeren

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer