RETTER FOKUS MOT SKULDRENE: Nå er det tynne spagettistropper som gjelder, ifølge designer Mara Hoffman - perfekt når du vil flashe litt muskler.

 Foto: Splash News/ All Over Press
RETTER FOKUS MOT SKULDRENE: Nå er det tynne spagettistropper som gjelder, ifølge designer Mara Hoffman - perfekt når du vil flashe litt muskler. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Mote

Sommerens mest trendy kjolestropper

Jo tynnere - jo bedre, spesielt hvis du vil framheve de flotte skuldrene dine.

Norwegian Wood er allerede over, men Slottsfjell, Hove, Notodden Bluesfestival, Øya og andre sommerfestivaler nærmer seg nok en gang med stormskritt.

Og denne uken braker det løs for Glastonbury-festivalen i England, som blant annet supermodell Kate Moss satte på kartet med sine høye, sorte Hunter-gummistøvler i 2005.

På høy tid å finne fram festivalantrekket, med andre ord. Men synes du også det er vanskelig å finne den perfekte festivalkjolen?

Tynne stropper som gjelder

I likhet med i fjor er det den bohemske, romantiske 70-tallsstilen som regjerer på musikkfestene i år.

På Coachella-sletta i California i april, så vi stjernene i lange, flagrende, blomstrete hippiekjoler, til fluffy hatter i 70-tallsstil og lave vintage-inspirerte cowboyboots.

Men nå har it-kjolene fått supertynne spagettistropper. Disse vil rette oppmerksomheten mot skuldre og armer, og gi deg en superfeminin stil.

Og er det litt uvant å vise så mye av overkroppen, slenger du bare en florlett kimono over kjolen.

TYNNE STROPPER EN HIT PÅ SOMMERENS FESTIVALER: Under Coachella-festivalen i California gikk stjernene for hippiekjoler med tynne stropper - det samme gjør designer Mara Hoffman.  Foto: All Over Press
TYNNE STROPPER EN HIT PÅ SOMMERENS FESTIVALER: Under Coachella-festivalen i California gikk stjernene for hippiekjoler med tynne stropper - det samme gjør designer Mara Hoffman. Foto: All Over Press Vis mer

Stroppene kjenner vi igjen fra 90-tallet, og er ofte å se på selskapskjoler, neglisjeer og cocktailkjoler i tynne stoffer som silke og chiffon. Men nå også på sommerens hippiekjoler...

3 kjoler KK elsker:

I BOHEMSK STIL: Kr 400, Zara.
I BOHEMSK STIL: Kr 400, Zara. Vis mer
HVIT ROMANTISK BLONDEKJOLE: Kr 300, HM.
HVIT ROMANTISK BLONDEKJOLE: Kr 300, HM. Vis mer

KUL FARGE: Kr 200, Bik Bok.
KUL FARGE: Kr 200, Bik Bok. Vis mer

...og dette må du ha i veska!

Selv om antrekket i utgangspunktet er perfekt, bør du putte noen ekstra plagg og ting i veska for å sikre deg en god festivalopplevelse.

KK.no har tidligere gitt deg disse tipsene til hva du bør ha med i festivalveska:

Poncho eller regntøy – vi bor tross alt i Norge. Med en tynn poncho i gjennomsiktig plast kan du fortsatt vise fram festivalantrekket ditt. Legg igjen paraplyen hjemme; de fleste festivaler tillater ikke at du tar med disse inn på området.

Ekstra sokker – enten du blir våt eller kald, kan sokker være kjekt å ha.

Strømpebukse – har du valgt skjørt, kjole eller shorts, bør du ha ei strømpebukse i veska om temperaturen plutselig synker. Gåsehud er ikke spesielt sexy eller behagelig.

En tynn jakke – blir du kald, kan det være deilig med en lett cardigan i veska.

Er du mer bekymra for dokøen enn antrekket? Da kan denne dingsen være midt i blinken for deg.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: