Mote:

Sommerens mest trendy shorts

Vi viser deg hvordan du kan style den.

TRENDY: Nå er det lange shorts som gjelder! Foto: NTB Scanpix
TRENDY: Nå er det lange shorts som gjelder! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For et par år siden kunne vi melde at bermudashortsen var tilbake. Du vet, den Julia Roberts hadde på seg i «Pretty Woman» når Kit kommer og besøker henne på hotellet. Den oransjerøde shortsen i filmen var matchet med en blazer i samme farge. En kombinasjon vi elsker den dag i dag!

Det viste seg at denne shortsen var kommet for å bli. For nå kryr det nemlig av lengre shortser i alle mulige farger og materialer.

Aimee Song. Foto: NTB Scanpix
Aimee Song. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med så mange forskjellige shortser å velge mellom, vil det også si at stylingmulighetene er uendelige! Over ser du influenseren Aimee Song iført en svart, løs variant med lommer, noe som gir det hele en mer avslappet look.

For å gjøre det hele mer pyntet har hun tatt på det som må være sommerens mest trendy sko. Sandaler som de du ser over kryr det av i butikk nå, så det er bare å lete seg frem til sitt favorittpar!

Leandra Medine. Foto: NTB Scanpix
Leandra Medine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Man Repeller-gründer Leandra Medine har kanskje en av de mest spennende garderobene vi vet om, og hun har selvfølgelig testet ut shorts-trenden.

Medine matcher sjelden plaggene i antrekket sitt, og det elsker vi. Hun byr alltid på de mest interessante måtene å style et antrekk på. På bildet over ser du at hun har toppet den blomstrete shortsen sin i lyseblått og rødt med en stripete genser. Skoene er fargesprakende og det samme gjelder smykkene.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Over ser du et godt eksempel på det vi snakket om innledningsvis. Dressen kommer alltid til å være en favoritt i garderoben vår, så det er deilig å ha et mer sommerlig alternativ i form av en blazer med matchende shorts.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men blazeren trenger nødvendigvis ikke matche shortsen. Det kan være så kult å skape kontraster i antrekket ved å bruke plagg i ulike farger og materialer. Hva med å bruke den rutete, mer tradisjonelle, blazeren din sammen med skinnshorts?

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er bare noen av måtene du kan style den trendy sommershortsen på. Nå gjenstår det bare å finne en shorts som passer for deg. Under ser du noen av variantene vi har funnet. Hvordan kommer du til å style shortsen?

Arket, kr 2500
Arket, kr 2500 Vis mer
Arket, kr 690
Arket, kr 690 Vis mer
Zara, kr 399
Zara, kr 399 Vis mer
Arket, kr 490
Arket, kr 490 Vis mer
H&M, kr 199
H&M, kr 199 Vis mer
Zara, kr 379
Zara, kr 379 Vis mer
& Other Stories, kr 490
& Other Stories, kr 490 Vis mer
Mango, kr 399
Mango, kr 399 Vis mer
& Other Stories, kr 2000
& Other Stories, kr 2000 Vis mer
H&M, kr 299
H&M, kr 299 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer