Sexy

Sommerkjolene du har råd til

Ikke en krone over 400! Her er 18 gode grunner til å gå for billig og ikke dyrt.

Blomsterpike, assymetrisk eller romantisk? Finn en kjole du liker på bildene lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenter
Blomsterpike, assymetrisk eller romantisk? Finn en kjole du liker på bildene lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du liker dem flagrende og etniske eller stramme og sexy. Om du så er en blomsterpike, 50-tallsbabe eller nostalgisk hippie. Du vil garantert finne en kjole du vil like denne sommeren. De er dessuten perfekte å bruke til sesongens kule korte jakker, enten du vil gå for dongeristoff eller skinn. Ikke glem å toppe det hele med supersøte ballerinasko eller sexy høye hæler.
 • Les også: Vårkjolene vi elsker
 • Få råd til mange

  Men det aller beste med sommerens kjoler er prisen. I kjedebutikkene er det nemlig utrolig mye å velge mellom i prisklassen 150 til 400 kroner for tiden.Perfekt hvis man vil kjøpe mange billige i stedet for èn dyr.

  Se sommerens flotteste kjoler her:

  Nøkkeltrendene

  I florlett silke, med broderte blomster i nostalgisk stil eller røft og rocka - uansett hva du liker vil du kunne finne en fin kjole du kan bruke nå.Fargene går ellers i duse pasteller eller knalle 80-tallsnyanser. Korall og melketurkis er dessuten slagere.Snittene er alt fra innsvinget 50-talls til asymmetrisk eller løst og ledig.

  Romantisk norsk design

  Det kan dessuten være verdt å merke seg kjoler fra de norske designerne denne våren. Aldri har vi sett så mange flotte kreasjoner. Her går det i løse, florlette, nostalgiske, blomstrete og rocka gevanter. Felles for mange av dem er den feminine stilen. Myke snitt, søte motiv og duse pastellfarger er gjengangere.
 • Les også: Det beste fra norsk design.
 • Tina Hågensen har for eksempel nydelige kimono-kjoler i florlett silke med søte blomster på i sin kolleksjon. Nina Skarras kjoler, skjørt og badetøy får på sin side tankene til å fly til frodige hager, havfruer og duvende anemoner i havet.Hos Elton & Jacobsen er det derimot mørkere og røffere takter. I kolleksjonen finner man alt fra kule kjoler med sommerfuglmotiver til tulipanvarianter i 80-tallsstil og rocka tyllskjørt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer