Sexy

Sommerkjolene du har råd til

Ikke en krone over 400! Her er 18 gode grunner til å gå for billig og ikke dyrt.

Blomsterpike, assymetrisk eller romantisk? Finn en kjole du liker på bildene lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenter
Blomsterpike, assymetrisk eller romantisk? Finn en kjole du liker på bildene lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du liker dem flagrende og etniske eller stramme og sexy. Om du så er en blomsterpike, 50-tallsbabe eller nostalgisk hippie. Du vil garantert finne en kjole du vil like denne sommeren. De er dessuten perfekte å bruke til sesongens kule korte jakker, enten du vil gå for dongeristoff eller skinn. Ikke glem å toppe det hele med supersøte ballerinasko eller sexy høye hæler.
 • Les også: Vårkjolene vi elsker
 • Få råd til mange

  Men det aller beste med sommerens kjoler er prisen. I kjedebutikkene er det nemlig utrolig mye å velge mellom i prisklassen 150 til 400 kroner for tiden.Perfekt hvis man vil kjøpe mange billige i stedet for èn dyr.

  Se sommerens flotteste kjoler her:

  Nøkkeltrendene

  I florlett silke, med broderte blomster i nostalgisk stil eller røft og rocka - uansett hva du liker vil du kunne finne en fin kjole du kan bruke nå.Fargene går ellers i duse pasteller eller knalle 80-tallsnyanser. Korall og melketurkis er dessuten slagere.Snittene er alt fra innsvinget 50-talls til asymmetrisk eller løst og ledig.

  Romantisk norsk design

  Det kan dessuten være verdt å merke seg kjoler fra de norske designerne denne våren. Aldri har vi sett så mange flotte kreasjoner. Her går det i løse, florlette, nostalgiske, blomstrete og rocka gevanter. Felles for mange av dem er den feminine stilen. Myke snitt, søte motiv og duse pastellfarger er gjengangere.
 • Les også: Det beste fra norsk design.
 • Tina Hågensen har for eksempel nydelige kimono-kjoler i florlett silke med søte blomster på i sin kolleksjon. Nina Skarras kjoler, skjørt og badetøy får på sin side tankene til å fly til frodige hager, havfruer og duvende anemoner i havet.Hos Elton & Jacobsen er det derimot mørkere og røffere takter. I kolleksjonen finner man alt fra kule kjoler med sommerfuglmotiver til tulipanvarianter i 80-tallsstil og rocka tyllskjørt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.