Sommerplagg

Sommerplaggene du kan ta med deg inn i høsten

Vi har funnet våre sommefavoritter og viser deg hvordan du kan style dem med høstens hotteste trender!

SOMMERPLAGG I HØST: Gjør som streetstyle-dronningen Pernille Teisbaek og ta med deg sommerskjørtet inn i høstkulden. Foto: Rex Features
SOMMERPLAGG I HØST: Gjør som streetstyle-dronningen Pernille Teisbaek og ta med deg sommerskjørtet inn i høstkulden. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten har ankommet og du har kanskje allerede begynt å pakke vekk sommerklærne - klær du kanskje til og med ikke har rukket å bruke engang. Ingen grunn til bekymring! Det er nemlig stor sannsynlighet for at du kan ta med deg en god del av favorittplaggene dine inn i kaldere tider!

For samtidig som vi fremdeles ønsker å holde igjen på de siste sommerdagene og de luftige sommerplaggene, er vi veldig klare for å innta høsten og dens nye trender (du vet, pakke oss inn i store ullgensere og lange høstkåper). Heldigvis er kunsten i å ta med seg favoritt sommerplaggene inn i høsten langt fra komplisert; det er bare å prøve seg frem!

Miks og match sommermaterialer som silke med høstfavoritter som ull og velur. Og nøl ikke med å ta med deg de friske fargene og mønstrene inn i mørkere dager og kombiner dem med klassiske høstfarger som sort, grått, olivengrønn og burgunder. SÅ, før du pakker vekk sommeren helt for i år, har vi funnet frem våre sommerfavoritter vi tar med oss inn i høsten og viser deg hvordan vi vil style dem - med høstens hotteste trender selvfølgelig!

LES OGSÅ: Høsttrenden du kan bruke allerede nå!

«Undertøyskjolen»

Undertøyskjolen - gjerne i silke eller velur - har vært en superhit i sommer og er minst like viktig i høst. Sleng den over eller under store ullgensere og kombiner den med sneakers og lange kåper - eller en av høstens hotteste jakker; bomberjakken, for et mer avslappet utseende.

Sommerskjørtene

Det er få ting vi elsker mer enn sommerskjørtene våre; de med lekne mønstre i lette materialer. Finn frem din favoritt og match det med en høyhalset genser og åpne hæler (gjerne med knyting for å beholde enda mer av den sommerlige touchen). Dersom skjørtet ditt føles for sommerlig og søtt for mørkere dager, kan du slenge over en hettegenser (ja, en hettegenser; det er faktisk en av de største trendene i høst) og vips du har et mer passende antrekk til perioden vi befinner oss i.

LES OGSÅ: Deilige høstnyheter som er i butikk NÅ!

Culotter       

De korte og vide buksene er perfekte til høstens lag-på-lag trend. Kombiner dem med høyhalsede skjorter og sleng over en stor ullgenser eller kardigan for den perfekte hverdagslooken. Skulle det bli litt for kalt rundt anklene er et par strømper under mer enn innafor til hverdags. Til kvelds foretrekker vi rett og slett støvletter til!

Sandaler

Og sist, men ikke minst; ikke legg vekk alle sandalene helt enda! Mange av dem kan faktisk brukes fremdeles - og se enda kulere ut nå enn når solen steker! Finn frem mokasninene med åpen hel og kombiner dem med et par fine sokker. Er det varmt nok til å droppe sokkene, er skitightsen den perfekte matchen da den dekker nok over anklene - og ser super chic ut selvsagt! Uansett om du velger bare ankler eller ei, er en lang kåpe et must til sommerens sandaler.

LES OGSÅ: Slik skal du bruke veskene dine i høst

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer