Blomstermønster

Sommerplaggene du trenger nå

Etter en lang norsk vinter, er det med stor glede vi ønsker denne trenden velkommen. La garderoben blomstre!

ROMANTISKE SOMMERDRØMMER: Fra venstre: Maxikjole med blomstertrykk (kr 360, Topshop), kjole med 50-tallssnitt (kr 350, Kappahl) og gul sommerkjole (kr 300, Warehouse). Foto: Produsentene
ROMANTISKE SOMMERDRØMMER: Fra venstre: Maxikjole med blomstertrykk (kr 360, Topshop), kjole med 50-tallssnitt (kr 350, Kappahl) og gul sommerkjole (kr 300, Warehouse). Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Så er den her i vår igjen. Vi snakker om blomstertrenden. Moten som får oss til å tenke på lysere tider, romantikk, sommer, varme og ferie.

Ennå er det en liten stund til fellesferien begynner for fullt, men hvorfor ikke smugstarte ferielykken ved å kle deg i vårens mest ultrafeminine og romantiske trend med en gang? Hvorfor vente når du kan kaste deg over blomsterplagg med en gang?

LES OGSÅ: Slik kler du deg i bryllup

Blomster over alt!

I år er det hot med store blomstermønster i friske farger, enten det er på kjolen, skjørtet, blusen, cardiganen eller badetøyet.

Og hva sier vel mer sommer enn blomster? Den har noe gammeldags og husmoraktig over seg, samtidig som at den er veldig tidsriktig. Blomster passer stort sett til alle anledninger, og er like fin på fest som på jobben.

LES OGSÅ: Kjolene vi gleder oss til

Klikk på bildeviseren og få inspirasjon!

16 veier til å bli et blomsterbarnSelv om det kan være fristende å stupe i det ene blomsterplagget etter det andre, er det viktig å beherske seg og holde seg til et plagg med blomstermotiv av gangen. Det kan fort bli litt for mye, selv når det gjelder blomster.

LES OGSÅ: Trenden som tar våren på forskudd

Selvsagt kan flere flere plagg med blomstermønster være kult, men det krever sin fasjonista. Det er nemlig fort gjort å bomme, noe som gjør at du mister fokuspunktet i antrekket og ser ut som bestemors gamle gardiner. Husk at blomstermotiv er et naturlig blikkfang i seg selv, og fungerer superbra til å fremheve dine beste trekk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer