Shorts

Sommershortsen du bør se etter nå

Det perfekte plagget til late feriedager i inn- og utland. Se 25 lekre kjøpetips!

FINN DIN FAVORITT: Sommerens korteste plagg finnes i mange varianter. Se styling- og kjøpetips lenger nede i saken! Foto: Produsentene
FINN DIN FAVORITT: Sommerens korteste plagg finnes i mange varianter. Se styling- og kjøpetips lenger nede i saken! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det blir ikke sommer uten en shorts eller ti. Nå er butikkene fullstappet med shortser i alle mulige forskjellige fasonger og stiler, så det er bare å bestemme seg.

Hvilken shorts er mest deg og passer den til resten av sommergarderoben din?

Kort shorts

Shortsen er det perfekte redskapet til å «jukse» med kroppen din. Ønsker du lange legger? Da bør du se etter korte shortser. Hvis du kombinerer en kort shorts med hudfargede sko, skaper du en illusjon av ekstra lange ben.

Shorts med høyt liv gir en mer pyntet og feminin look. Perfekt for sommerfester! Skinnstoff gjør deg mer rocka, mens farger skaper mer liv. Våg å bruke mer farger, det er jo sommer!

10 korte shortser:


LES OGSÅ: Trikset som gir deg fantastiske legger

Mønstrete shorts

Mønstrete shorts er også i vinden. Se etter alt fra blomster og batikk, til elleville, barnslige motiver. Denne shortstypen får deg og din omverden i godt humør!

Husk bare at små mønster (som prikker) har en forminskende effekt, mens større virker forstørrende. Hva ønsker du å fremheve eller skjule?

Fem mønstrete shortser


LES OGSÅ: Shorts - så sexy er den i år

Kakishortsen - et must

Kakishortsen er en klassiker. Den er her hver sommer! Kaki funker like bra på safari som på jungelasfalten.

Shortsen er praktisk på fritiden med tanke på lommer, i tillegg til at den er veldig nøytral. Kombiner den med en søt bluse og fine sandaler, og vips så er du klar for en tur i byen.

Kakilishes


Les også: Legg merke til denne shortslengden

Bermuda - igjen

Bermudashorts høres kanskje dølt ut, men den er og blir en stayer i motebildet. En av grunnene til dette er at den har en passform som kler de fleste. Den rekker til rett over kneet og fås i både smale og vide varianter.

Her er det stoffet som avgjør den endelige looken. Denim gjør den mer hverdagslig, mens silke gjør den festfin. Lin- og bomull gjør shortsen perfekt til sommer- og strandliv.

Fin i bermuda
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer