Mote

Sommerstilen du vil elske

Bohemsk, komfortabelt og feminint – se Line of Oslos siste visning!

BOHEMSK SOMMERSTIL: Line of Oslo avholdt sin visning for våren/sommeren 2015 på Ekebergrestauranten i Oslo tirsdag kveld.  Foto: Who Dares
BOHEMSK SOMMERSTIL: Line of Oslo avholdt sin visning for våren/sommeren 2015 på Ekebergrestauranten i Oslo tirsdag kveld. Foto: Who Dares Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For seks år siden bestemte Line Varner (51) seg for å bli gründer og designer, og satte i gang sitt helt eget klesprosjekt - Line of Oslo.  

Og kun få år etter oppstarten av merket, var suksessen et faktum. 

Varners «baby» er et av få norske klesmerker med stor kommersiell suksess, og har de siste årene også blitt populært i utlandet – deriblant i Finland, Tyskland, Italia, Frankrike og Sverige. I dag selges også Line Varners merke i over 185 butikker. 

Som følge av suksessen og etterspørselen, er det også knyttet store forventninger til Line of Oslos kolleksjoner før hver nye sesong.

Og Varners siste visning for våren/sommeren 2015 skuffet ikke. 

AVSLAPPET: Stilen og stemningen var løs og ledig under Line of Oslos visning. Her var florlette bluser, deilige bukser, denim jumpsuits, sommerkjoler og lekre accessoirer.  Foto: KK
AVSLAPPET: Stilen og stemningen var løs og ledig under Line of Oslos visning. Her var florlette bluser, deilige bukser, denim jumpsuits, sommerkjoler og lekre accessoirer. Foto: KK Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser sommeren ut hos Stella McCartney

Bohemsk + hippie + luksus

På en sukkertøyrosa catwalk utenfor Ekebergrestauranten, med utsikt over Oslofjorden, badet vi i sol, mens modellene danset barbeint forbi oss iført flagrende silkekjoler, romantiske bluser og fjærpynt på hodet. 

Lange, behagelige silketunikaer i dyriske mønstre, slitte lyse denimbukser og hvite deilige sommerbluser går igjen.

Og neste sesong skal du heller ikke være redd for å pynte deg med fjær, rocka belter, gulldetaljer og store smykker - ala «luksushippien», som vi så på vårvisningen til Chanel.

VÆR VÅGAL: Ikke vær redd for å bruke alternativt tilbehør neste sesong. Fjær eller turban på hodet er helt lov, skal vi tro Line Varner og Line of Oslo.  Foto: KK
VÆR VÅGAL: Ikke vær redd for å bruke alternativt tilbehør neste sesong. Fjær eller turban på hodet er helt lov, skal vi tro Line Varner og Line of Oslo. Foto: KK Vis mer

Denne kolleksjonen er perfekt for deg som foretrekker en bohemsk stil, eller bare vil se litt avslappet chic ut på kontoret. For er det noe Line Varner kan, så er det å få komfort til å se lekkert ut. 

Tilbehøret er nøkkelen

Klærne er lette å sette sammen og pynte opp og ned - enten du skal på fest eller på jobb. Og ifølge Line selv, er tilbehøret noe av nøkkelen til en kul avslappet stil.

DAMA BAK MERKET: Line Varner er dama bak Line of Oslo.  Foto: KK
DAMA BAK MERKET: Line Varner er dama bak Line of Oslo. Foto: KK Vis mer

- Hemmeligheten bak en kul hverdagslig stil, er å bruke det riktige tilbehøret til et enkelt antrekk, som et par jeans og en t-skjorte. Så lenge du har fint tilbehør, kommer du unna med det meste, sier Varner til KK.no:

- Vi skal heller ikke være redd for å bruke det fineste vi har i skapet, uansett anledning, for igjen er det tilbehøret som gir deg stilen, og hvor pyntet eller avslappet du vil være, er opp til deg. 

Belte i livet

Ringer og belter er blant stiltipsene Line selv sveger til. Ifølge designeren er dette tilbehør som vil piffe opp antrekket og looken din på 1-2-3.

- Å bruke masse ringer gir deg en kul stil. Å ha et belte som hviler på hoften er også stilig, og piffer opp en hvilken som helst kjole. Dessuten er det noe alle kan få til, forklarer hun. 

Og er det én ting du skal satse på neste sommer, så vil Line anbefale…

Lange kjoler i deilige stoffer! Det er jeg spesielt begeistret for - for de kan kles opp og ned som du vil. 

Se flere bilder fra visningen nedenfor (foto: Who Dares):

LES OGSÅ: Slik kler moteredaktørene seg på moteukene

Mer mote

Følg med på KK.no - vi dekker alt fra Oslo Trend og motevisningene denne uken.

Se de siste nyhetene fra klesmerker som Moods of Norway, Nina Jarebrink, Cecilie Melli og Mardou & Dean. 

I månedene som kommer går flere av de største moteukene av stabelen.

Nedenfor får du en liste over de ulike arrangementene og datoene.

Sommerstilen du vil elske

Stockholm Fashion Week: 11. til 17. august.
Oslo Trend/Oslo Fashion Festival: 11. til 17. august
New York Fashion Week: 4. til 11. september
London Fashion Week: 12. til 16. september
Milan Fashion Week: 17. til 23. september
Paris Fashion Week: 23. september til 1. oktober
 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer