Monobryn:

Sophia mottar drapstrusler på grunn av øyebrynet sitt

- Jeg har lov til å like hvordan jeg ser ut.

SOPHIA HADJIPANTELI: Modellen vekker oppsikt med monobrynet sitt, men ikke alltid på den positive måten. Foto: Skjermdump fra Instagram @sophiahadjipanteli
SOPHIA HADJIPANTELI: Modellen vekker oppsikt med monobrynet sitt, men ikke alltid på den positive måten. Foto: Skjermdump fra Instagram @sophiahadjipanteli Vis mer
Publisert

Den 22 år gamle modellen Sophia Hadjipanteli har alltid følt at hun var annerledes enn alle andre. Enten det var snakk om stil eller hvordan hun var som person. Til Good Morning Britain forteller Hadjipanteli at det gjorde at hun ønsket å bryte grenser.

Hun begynte å legge ut bilder på Instagram - som mange unge kvinner gjør i dag. Men det som var spesielt med Sophias innlegg, var det at hun viste fram noe man ikke ser mye av i dag.

22-åringen har nemlig valgt å ikke nappe brynene sine. Det har gjort at de har vokst sammen til et stort bryn, også kalt monobryn. Et valg som ingen andre egentlig burde bry seg om, men likevel har Sophia Hadjipanteli måtte tåle store mengder hat.

Til og med programlederen av talkshowet hun var gjest hos fortalte at han så å si hadde en fysisk reaksjon da han så henne. Likevel er ikke dette det verste Hadjipanteli har opplevd.

Vis mer Vis mer

I et annet intervju med den mye omdiskuterte programlederen Piers Morgan, forteller 22-åringen at hun har fått flere drapstrusler.

- Folk har faktisk truet med å drepe deg på grunn av brynet ditt?, spør Morgan den skjønne jenta som svarer med et ja.

Han følger opp med å uttrykke hvor forferdelig det er, og Hadjipanteli svarer med å lure på hvordan det går an å hate noe så enkelt som et øyebryn.

- Jeg tror det har noe med det at vi vokser opp i et samfunn hvor vi blir oppmuntret og berømmet for å ga en viss vei, sier modellen.

Sophia valgte å gå sin egen vei. Bildene hun la ut på Instagram kom sammen med en ny hashtag: #unibrowmovement. Her oppfordrer hun andre til å legge ut bilder av seg selv og sitt monobryn.

I dag finner du 2511 bilder under hashtaggen. Blant de mange innleggene finner vi Instagram-kontoene til flere store medier. Deriblant BBC. Her forteller Hadjipanteli at folk må få gjøre det de liker.

- Jeg har ikke naturlig svarte bryn - jeg farger dem svarte. Jeg har lov til å like hvordan jeg ser ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer