Sophie Elise

Sophie Elise (20): - Jeg har alltid elsket å fikse på utseende

Toppbloggeren snakker ut om de store forandringene.

FORANDRET PÅ UTSEENDET: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) forteller på bloggen sin at hun endelig begynner å bli fornøyd med seg selv. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene)
FORANDRET PÅ UTSEENDET: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) forteller på bloggen sin at hun endelig begynner å bli fornøyd med seg selv. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 20 år gamle Sophie Elise Isachsen fra Harstad har i lang tid hatt en av Norges mest leste blogger. I tillegg har vi sett henne i tv-serien «Bloggerne», og er nå aktuell i TV 2s nettserie «Haterne», hvor norske kjendiser får konfrontere folk som har trakassert dem på nett.

Toppbloggeren er svært åpen om alt som skjer i livet hennes, og deler stadig bilder av nye antrekk, reiser, kjæresten Robin Johansson, de mange kreative tatoveringer sine, og noe som har vekt oppsikt blant mange: hennes plastiske operasjoner.

Isachsen har ikke lagt skjul på at hun har fikset på både nese, lepper og bryster, og forteller at iløpet av årene som har gått har hun prøvd mye forskjellige for å «finne seg selv». Det viktigste for bloggstjernen har vært det å trives med den hun er på innsiden, sier hun. 

Selv mener hun at det å være fornøyd med utseende sitt har hjulpet henne med å bli fornøyd med alt - både innvendig og utvendig. Etter fire år med store forandringer er hun svært fornøyd med hvordan alt er i dag.

- Jeg er fornøyd med at jeg tør mer og ikke tviler på meg selv, mine kunnskaper eller erfaringer lenger, sier Sophie Elise til KK.no.

LES OGSÅ: - Jeg gikk inn i operasjonssalen som en stjerne, men kom ut anonym

BRUNT MED LYSE STRIPER: Her er toppbloggeren på Vixen bloggawards tidligere i år sammen med kjæresten Robin Johansson. Foto: VG
BRUNT MED LYSE STRIPER: Her er toppbloggeren på Vixen bloggawards tidligere i år sammen med kjæresten Robin Johansson. Foto: VG Vis mer

Farget håret sølv

På bloggen skriver Isachsen at hun alltid har elsket å gjøre små forandringer på utseendet, og begynte alt å farge håret da hun var 12 år.

«Jeg tror det er viktig å utforske både innsiden og utsiden for å finne seg selv. Som alle andre tenåringer har jeg vært sykt usikker og hatt komplekser som yngre, men i dag er jeg faktisk veldig fornøyd med både hvordan jeg ser ut og hvordan jeg er.»

Tidligere denne måneden valgte 20-åringen å farge håret i en litt utradisjonell farge, men som samtidig har vært populært blant de største kjendisene en stund.

Toppbloggeren viste frem sine nye, lange, sølvfargede lokker på sin Instagramkonto og skrev på bloggen at hun endelig har fått den nyansen hun ville ha.

LES OGSÅ: Klarer du se forskjell på disse Rihanna-bildene?

- Utsiden din er et direkte speilbilde av innsiden din

Nylig la også Isachsen ut et blogginnlegg hvor hun viser hvor mye hun har forandret seg fra 2011 og fram til i dag. «Store forskjeller, ikke sant?», spør hun bloggleserne sine.

Bloggeren skriver til leserne sine at det var på slutten av 2014 at hun «fant seg selv» mer og mer, og ble tilfreds med hvordan hun ser ut og er.

«Det er ting som er viktig å huske på. Utsiden din er et direkte speilbilde av innsiden din. Fra du spiser til hva du tenker og mener. Har du dårlig selvtillit og er ukomfortabel med deg selv, så vil du 100 % sikkert utstråle usikkerhet, og det synes så utrolig mye bedre enn hva man tenker.»

Videre fortsetter hun om hvor viktig hun syns det er at du sitter pris på den du er.

«Folk som sier at utseendet ikke spiller noen rolle snakker tull, for den henger sammen med innsiden – og tro meg, når du lærer deg å like den du er som menneske, og ser hvor sterk du er, så følger utsiden med på kjøpet»

(KK.no har fått tillatelse til å gjengi deler av blogginnleggene)

Se den store forvandlingen

16 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2011. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene)
16 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2011. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene) Vis mer

«Ihjelbleket hår, melanotanbrun hud og på min faste bytur etter skolen, haha. Hele livet var en fest. Jeg synes jeg var søt. Glad og litt bekymringsfri, men veldig usikker på meg selv», skriver Isachsen på bloggen.

17 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2012. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene)
17 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2012. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene) Vis mer

«Håret var enda blondt, men det så litt finere ut på denne tiden synes jeg. Jeg hadde brukt min falske legitimasjon til å ta restylane et flertall ganger, og jeg hadde også blitt litt flinkere på både sminke og klær (synes jeg selv)», skriver Isachsen på bloggen.

2013: Sophie Elise Isachsen på Vixen Blog Awards. Foto: NTB scanpix
2013: Sophie Elise Isachsen på Vixen Blog Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer
BLOGGERNE: Marna Haugen Burøe, Sophie Elise Isachsen, Emilie Nereng og Suzanne Aabel på lanseringen av tv-serien Bloggerne i 2013.  Foto: NTB scanpix
BLOGGERNE: Marna Haugen Burøe, Sophie Elise Isachsen, Emilie Nereng og Suzanne Aabel på lanseringen av tv-serien Bloggerne i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

18 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2013.  Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene)
18 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2013. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene) Vis mer

«Her hadde jeg nettopp tatt botox for første gang, og restylanen hadde flyttet seg til over leppa, så jeg hadde et mildt lite helvette kan man jo si, haha. Jeg var så misfornøyd, og man kan faktisk se at restylanen ligger over lappa mi, og ikke inni slik den skulle. Hele ansiktet mitt var helt stramt. I tillegg var håret mitt orange. Nei, her var jeg skikkelig deppa altså, kun på grunn av ting jeg egentlig hadde valgt helt selv», skriver Isachsen på bloggen. 

2014: Sophie Elise Isachsen. Foto: NTB scanpix
2014: Sophie Elise Isachsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

19 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2014. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene)
19 ÅR GAMMEL: 20. oktober 2014. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene) Vis mer

«I 2014 begynte jeg å se på sminkevideoer, og det ga også resultater. Jeg ble sykt flink til å sminke nesa smalere, markere kinnbeinene og forme brynene mine, i tillegg tok interessen for klær seg opp et par hakk. Jeg begynte å finne meg selv på innsiden først og fremst, og ble mer komfortabel i den jeg er», skriver Isachsen på bloggen.

MITT DANSECREW: Sophie Elise skrev mye på bloggen sin om hvordan hun kom ut av sin komfortsone da hun var med på dansekonkurransen i 2015 ledet av Stian Blipp. Foto: NTB scanpix
MITT DANSECREW: Sophie Elise skrev mye på bloggen sin om hvordan hun kom ut av sin komfortsone da hun var med på dansekonkurransen i 2015 ledet av Stian Blipp. Foto: NTB scanpix Vis mer

FORANDRET PÅ UTSEENDET: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) forteller på bloggen sin at hun endelig begynner å bli fornøyd med seg selv. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene)
FORANDRET PÅ UTSEENDET: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) forteller på bloggen sin at hun endelig begynner å bli fornøyd med seg selv. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene) Vis mer

«Jeg har funnet både en sminkestil, klesstil og hårstil som jeg er fornøyd med, men enda viktigere - jeg trives med den jeg er på innsiden. følelser kan man dessverre ikke få fram på bilder, selv om jeg skulle ønske det.  Men det er så deilig at jeg endelig har kommet hit», skriver Isachsen på bloggen. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer