Sophie Elise

Sophie Elise (20): - Jeg har alltid elsket å fikse på utseende

Toppbloggeren snakker ut om de store forandringene.

FORANDRET PÅ UTSEENDET: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) forteller på bloggen sin at hun endelig begynner å bli fornøyd med seg selv. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene)
FORANDRET PÅ UTSEENDET: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (20) forteller på bloggen sin at hun endelig begynner å bli fornøyd med seg selv. Foto: Sophieelise.blogg.no (KK har fått tillatelse til å bruke bildene) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 20 år gamle Sophie Elise Isachsen fra Harstad har i lang tid hatt en av Norges mest leste blogger. I tillegg har vi sett henne i tv-serien «Bloggerne», og er nå aktuell i TV 2s nettserie «Haterne», hvor norske kjendiser får konfrontere folk som har trakassert dem på nett.

Toppbloggeren er svært åpen om alt som skjer i livet hennes, og deler stadig bilder av nye antrekk, reiser, kjæresten Robin Johansson, de mange kreative tatoveringer sine, og noe som har vekt oppsikt blant mange: hennes plastiske operasjoner.

Isachsen har ikke lagt skjul på at hun har fikset på både nese, lepper og bryster, og forteller at iløpet av årene som har gått har hun prøvd mye forskjellige for å «finne seg selv». Det viktigste for bloggstjernen har vært det å trives med den hun er på innsiden, sier hun. 

Selv mener hun at det å være fornøyd med utseende sitt har hjulpet henne med å bli fornøyd med alt - både innvendig og utvendig. Etter fire år med store forandringer er hun svært fornøyd med hvordan alt er i dag.

- Jeg er fornøyd med at jeg tør mer og ikke tviler på meg selv, mine kunnskaper eller erfaringer lenger, sier Sophie Elise til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.